Mix&Match by Robert Sever

Poznati hrvatski dizajner i stilist za hladne dane predlaže ležeran country stil

Odjeća inspirirana kaubojskim filmovima, Divljim zapadom i saloonskom estetikom itekako je urbana. Uvijek atraktivni karirani uzorci, udobni kaputi, iznošene traperice ili obuća inspirirana kaubojkama primjenjiva je u svakodnevnim kombinacijama.

Pletiva koja su predimenzionirana možete kombinirati s uskim hlačama i šeširom, a karirane košulje s kožnom jaknom. U središtu modne pozornosti su i karirane haljine, ali i mini suknje koje možete upotpuniti kaubojskim čizmama visokih sara ili pak gležnjačama koje ni ove sezone nisu izgubile svoj modni sjaj.

Traperice ukrašene bočnom prugom, nakon velikog booma osamdesetih godina prošlog stoljeća opet su se vratile na sam vrh trendovskih ljestvica. Da bi sve bilo u pravom stilu kombinirajte ih uz karirane košulje upotpunjene cvjetnim motivima.

Svoj najnoviji look zaokružite toplim i mekim kaputom od velura ili brušene kože koji osim revera i dijelova rukava ima i krznenu unutrašnjost. Poigrajte se kaubojskom estetikom i uživajte u svom novom stilu…

 

Mustang, Europa 92
999 kn
Zara
149,90 kn
United Colors of Benetton
379 kn
New Yorker
159,90 kn
Pull&Bear
99,90 kn
Scotch&Soda, Europa 92
599 kn

 

INSPIRIRAJTE SE

Apsolutni trend

Red and black by Robert Sever

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići