Mix&Match by Robert Sever

Blagdansko blještavilo je prošlo i sada se treba primiti posla, ponovo ući u formu te se pripremiti za proljetne chic kombinacije

Ako ste odlučili provesti svoje novogodišnje odluke u djelo, vježbanje je svakako na popisu.
Uz udobnost koju nam pružaju suvremeni materijali sportske obuće i odjeće, ne zaboravite izabrati i ono u čemu ćete istaknuti svoje prednosti. Uz bazne tajice svakako kombinirajte majicu upečatljivije boje ili hoodicu nježnijih tonova. A kada opet uđete u formu, odaberite stil koji će odrediti vaše kombinacije.

Toliko je toga napisano o tome kako izgledati chic, a sve se svodi na vrlo jednostavna pravila – ne nosite ono što ne laska vašoj figuri i manje je uvijek više. Uvijek vodite računa da vaša bazna garderoba bude naglašena dobro izabranim detaljima, poput torbe u jarkoj boji ili jednostavnu dolčevitu kombinirajte sa suknjom cvjetnog dezena. Uz poneki klasik kao što je kožna jakna ili uz trendi akcent poput poštarske kape – vaš izgled će uvijek biti chic.

 

 

Reebok
Polleo Sport
265,99 kn
Puma
Hervis
129,99 kn
Nike
Polleo Sport
188,99 kn
New Era
Hervis
200 kn
Reebok
Intersport
419,97 kn
Marella
1.329 kn
Zara
149,90 kn
Carpisa
519 kn
Scotch&Soda
Europa 92
2.799 kn
Mango
549,90 kn
Stradivarius
99 kn

INSPIRIRAJTE SE

Mix&Match by Robert Sever

Mix&Match by Robert Sever

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići