Moćna čipka

Uvijek tako decentna, zavodljiva i elegantna, čipka je opet predmet želja

Idealna je za svečana i zavodljiva izdanja, jer njena delikatna tekstura snažno naglašava ženstvenost. Iako je oduvijek bila na cijeni, sada je popularnija no ikad pa se nosi u formi neodoljivog donjeg rublja, atraktivnih haljina ili tek kao detalj, odnosno moćan ukras na suknji ili svilenom topu. Dozirajte je na pravi način i potvrdite svoj istančan modni ukus, poput prave modne odlikašice.

U modu se vratio saten kao ključni komad blagdanskog razdoblja, a upotpunjen čipkom čini jedinstvenu, superženstvenu suknju, čija je senzualnost snažno naglašena i bočnim prorezom.

Suknja, Bershka, 199,90 kn

Želite li nešto zaista posebno, tu je fascinantan bodi dubokog dekoltea, satkan od delikatne čipkane teksture, koja djeluje kao fina, svilenkasta paučina.

Bodi, New Yorker, 119 kn

Popularnu dolčevitu također možete pronaći u zadanoj varijanti, no ova dolčevita će vas dovesti u središte pozornosti gdje god se pojavili.

Dolčevita Guess, Fashion&Friends, 489 kn

Za sve ljubiteljice minimalizma, koje vole samo fragmente zadanog trenda, odlično rješenje je jednostavan top koji je tek djelomično ukrašen čipkom.

Top, Mango, 129,90 kn

Baš kao i mala crna haljina, sada je upravo ona čipkasta obavezan dio garderobe svake trendseterice.

Haljina, Orsay, 429,90 kn

S trendom raskošnih bluza u fokus su došle i one glamurozne teksture čiji šarm počiva u igri skrivanja i otkrivanja te se odlično nadovezuju uz popularne kožne komade.

Bluza, Zara, 199,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Ekstra male i neodoljive

Zabljesnite sa stilom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići