Moćni serum

Poznata Kiehl'sova linija Dermatologist Solutions bogatija je za učinkovitu formulu koja vidljivo pomaže u njezi kože oko očiju

Novi serum Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle Diminishing Vitamin C osigurava mlađi, svjetliji i glatkiji izgled za manje od tjedan dana. Naime, Kiehl’sovi stručnjaci za vitamin C osmislili su novu učinkovitu formulu koja na očigled pomaže u borbi protiv nepoželjnih pojava na području oko očiju.

U istoj liniji nalazi se i moćni Powerful-Strength Line Reducing Concentrate, čija je poboljšana formula predstavljena 2018. godine. Njegova veća koncentracija vitamina C s dodatkom hijaluronske kiseline odmah nakon korištenja poboljšava izgled kože i vraća joj izgubljeni sjaj i obnavlja teksturu, a ublažava čak i duboke bore.

Najnoviji Kiehl’sov Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum sastoji se od nekoliko itekako učinkovitih sastojaka kao što su tripeptidni kompleks, hijaluronska kiselina i 10 posto čistog vitamina C, koji klinički dokazano smanjuju bore, uključujući bore smijalice, otečenost, kao i vidljivost plavih, ali i smeđih tamnih podočnjaka.

Čisti vitamin C vidljivo smanjuje i posvjetljuje tamne podočnjake, dok tripeptidni kompleks postupno stimulira protok nakupljene tekućine. Time se smanjuje otečenost, kao i vidljivost tamnih podočnjaka. Hijaluronska kiselina pak kao dio formulacije hidratantni je sastojak koji pomaže u borbi protiv finih linija i bora smijalica.

Ovaj odličan proizvod pogodan je i za osjetljivu kožu, a vidljive rezultate pruža već nakon jednog tjedna korištenja. Naravno, rezultati su sve bolji duljom uporabom, naročito nakon četiri tjedna.

Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum 15 ml, 325 kn

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate 50 ml, 499 kn

Foto: Kiehl’s press

INSPIRIRAJTE SE

Besprijekoran ten

Obnova zrele kože

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići