Obnova zrele kože

Najnovije revitalizirajuće dnevne i noćne kreme sa zlatnim algama Blue Therapy, koje nam dolaze iz Biotherma, specijalno su osmišljene za zrelu kožu, odnosno žene od četrdeset godina nadalje

Zahvaljujući ekskluzivnom ljekovitom sastojku Life Plankton, njihova formulacija idealna je za brisanje vidljivih znakova starenja kože, ali i obnovu mladenačkog sjaja. Njihova je djelotvornost izrazito učinkovita naročito u hidratizaciji, učvršćivanju i zaglađivanju kože čiji ton i teksturu vidljivio transformiraju.

Ove jedinstvene kozmetičke proizvode za njegu kože lica čini jedinstvena mješavina hranjivih satojaka. Poznate po sposobnosti stvaranja vlastite vitalne energije, zlatne alge revitaliziraju teksturu kože, djelujući na dubinske i površinske bore kako bi obnovile sjaj kože iznutra, dok je Life Plankton jedinstven sastojak u kozmetičkoj industriji. Formulaciju čini i pet biljnih ulja koja pomažu u održavanju vlažnosti i elastičnosti kože. Maslinovo i kukuruzno ulje te ulja koštice marelice, sjemenki marakuje i rižinih mekinja bogata su masnim kiselinama, hrane kožu i štite kožnu barijeru. Još jedan vrijedan sastojak za mekoću i hidrataciju kože je i shea maslac, a mineral kalcij sudjeluje u staničnom metabolizmu energije.

Dnevna krema Biotherm Blu Therapy Revitalize Day, Müller, 547,90 kn

Dnevna krema Biotherm Blu Therapy Revitalize Day sadrži mikrobisere koji se tope na koži nakon nanošenja. Zahvaljujući upravo ružičastim, posvjetljujućim mikrobiserima, ova dnevna krema kožu revitalizira, daje joj zdrav sjaj i potrebnu vlažnost. Njena tekstura nadahnuta je teksturama korejskih proizvoda za njegu kože. Gusta je na pogled i dodir, a lagana na koži, u koju lako prodire, da bi naposljetku opet postala gusta, čime pruža zaštitu i ugodan osjećaj. Spaja revitalizirajuće zlatne alge (Laminaria ochroleuca), odabrane zbog fascinantne sposobnosti proizvodnje vlastite vitalne energije, sa snažnom mješavinom hranjivih tvari koje kožu intenzivno hrane i jačaju kožnu barijeru.

Nešto bogatija i raskošnija je noćna krema Biotherm Blu Therapy Revitalize Night za zaštitu i obnovu kože tijekom spavanja. Ona obavija kožu dugotrajnom hidratacijom, zbog čega je lice ujutro glatko i sjajno. Ova iznimno hranjiva noćna krema jača i revitalizira kožu te ima osvježavajući efekt.

Noćna krema Biotherm Blu Therapy Revitalize Night, Müller, 569,90 kn

Foto: Biotherm press

INSPIRIRAJTE SE

Obavijena ružem

Holidays kolekcija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići