Moćno ženstven – kombinezon

Idealan za ljetne outfite

Baš poput haljine, kombinezon je univerzalni i bezvremenski komad koji nikada ne silazi s liste omiljenih komada brojnih žena. Obožavamo ih ne samo zbog njihove praktičnosti i mogućnosti da u samo nekoliko minuta kreiramo pamtljiv look nego i zbog laskavih krojeva koji, baš kao što je slučaj i kod haljina, savršeno naglašavaju figuru. Ipak, neke od nas daju im blagu prednost pred haljinama jer, za razliku od ovog ženstvenog komada, imaju – hlače. Upravo zahvaljujući tome malom detalju, daju nam određenu sigurnost i udobnost koju sve obožavamo.

Pristaju baš svakoj građi tijela i svaka će žena, sigurni smo, u moru genijalnih modela uspjeti pronaći onaj savršeni za kojim će posezati u većini prigoda. Bez obzira na to spremate li se za odlazak na plažu, kavicu u gradu, večernji izlazak u beach bar ili čak radove oko kuće, kombinezon će biti vaš vjerni ljetni modni saveznik. U kratkom kroju, koji će naglasiti vaše preplanule noge, nositi ga možete samostalno ili modele s tankim naramenicama razigrati T-shirtom koji ćete ispod odjenuti. A ovisno o materijalu i modelu koji odaberete, izvrsno će se spojiti i s ravnim sandalama, ali i onima s platformom koje su u posljednje vrijeme jedan od vodećih trendova u svijetu obuće.

Review, Peek & Cloppenburg, 229 kn

C&A, 195,82 kn

Zara, 229,90 kn

Međutim, da biste kombinezonom postigli efektan stylish ljetni look, ne morate nužno pokazati noge. Naprotiv, i modeli dugih nogavica savršeno se uklapaju u ljetni modni đir. Ipak, obratite pozornost na materijal od kojeg je kombinezon izrađen, ali i kroj u kojem dolazi. Prirodni materijali poput lana i pamuka najbolja su opcija jer će vašoj koži, čak i u dugom kombinezonu, omogućiti da diše na visokim temperaturama. No, odaberete li široku varijantu s wide leg hlačama, ne samo da ćete biti totalno u trendu nego će vam, neovisno o materijalu, u kombinezonu biti i ugodno. Tako ćete, baš kao i kratke inačice, svoj novi omiljeni komad moći pokazati i u dnevnoj i u večernjoj varijanti.

H&M, 125 kn

New Yorker, 159 kn

Mango, 349,90 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Ulovite jesenske komade na saleu

Damski detalj za podizanje dnevnih lookova

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići