Moćno ženstven – kombinezon

Idealan za ljetne outfite

Baš poput haljine, kombinezon je univerzalni i bezvremenski komad koji nikada ne silazi s liste omiljenih komada brojnih žena. Obožavamo ih ne samo zbog njihove praktičnosti i mogućnosti da u samo nekoliko minuta kreiramo pamtljiv look nego i zbog laskavih krojeva koji, baš kao što je slučaj i kod haljina, savršeno naglašavaju figuru. Ipak, neke od nas daju im blagu prednost pred haljinama jer, za razliku od ovog ženstvenog komada, imaju – hlače. Upravo zahvaljujući tome malom detalju, daju nam određenu sigurnost i udobnost koju sve obožavamo.

Pristaju baš svakoj građi tijela i svaka će žena, sigurni smo, u moru genijalnih modela uspjeti pronaći onaj savršeni za kojim će posezati u većini prigoda. Bez obzira na to spremate li se za odlazak na plažu, kavicu u gradu, večernji izlazak u beach bar ili čak radove oko kuće, kombinezon će biti vaš vjerni ljetni modni saveznik. U kratkom kroju, koji će naglasiti vaše preplanule noge, nositi ga možete samostalno ili modele s tankim naramenicama razigrati T-shirtom koji ćete ispod odjenuti. A ovisno o materijalu i modelu koji odaberete, izvrsno će se spojiti i s ravnim sandalama, ali i onima s platformom koje su u posljednje vrijeme jedan od vodećih trendova u svijetu obuće.

Review, Peek & Cloppenburg, 229 kn

C&A, 195,82 kn

Zara, 229,90 kn

Međutim, da biste kombinezonom postigli efektan stylish ljetni look, ne morate nužno pokazati noge. Naprotiv, i modeli dugih nogavica savršeno se uklapaju u ljetni modni đir. Ipak, obratite pozornost na materijal od kojeg je kombinezon izrađen, ali i kroj u kojem dolazi. Prirodni materijali poput lana i pamuka najbolja su opcija jer će vašoj koži, čak i u dugom kombinezonu, omogućiti da diše na visokim temperaturama. No, odaberete li široku varijantu s wide leg hlačama, ne samo da ćete biti totalno u trendu nego će vam, neovisno o materijalu, u kombinezonu biti i ugodno. Tako ćete, baš kao i kratke inačice, svoj novi omiljeni komad moći pokazati i u dnevnoj i u večernjoj varijanti.

H&M, 125 kn

New Yorker, 159 kn

Mango, 349,90 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Ulovite jesenske komade na saleu

Damski detalj za podizanje dnevnih lookova