Modna bojanka

Proljetni modeli kaputa idealni su za prijelazno razdoblje, kada nije ni toplo ni hladno

Njihove lagane forme, ali ponajprije boje, unijet će novu svježinu u vaše outfite. Dakle, najnoviji modni diktat su kaputi u boji! Zeleni, plavi, boja fuksije ili pak ljubičasti odlično će poslužiti i za kombinacije koje podrazumijevaju blokove boje, također veliki hit nove sezone.

Zeleni kaput s velikim džepovima i širokim reverima ima dvoredno kopčanje i ravan ‘I’ kroj koji ne sputava. Nosite ga uz monokromatske – crne ili smeđe kombinacije. No želite li biti apsolutno stylish složite blokove boja – na primjer crvene hlače, narančastu dolčevitu i plavu torbicu.

s.Oliver, 1199 kn

Minimalistički model jednostavnih i strogih linija ima takozvano skriveno kopčanje, ali i skrivene džepove. Njegova forma odlično će se nadovezati uz slične stylish komade poput klasične košulje, ravnih hlača i salonki bez dodatnih ukrasa.

Zara, 399,99 kn

Boja fuksije vrlo je upečatljiva nijansa koja će vas učas staviti u središte pozornosti. Ovaj kaput osvaja na prvu, a bez problema ga možete isfurati uz primjerice crni outfit, kojem će udahnuti neodoljivu svježinu.

Mango, 799,90 kn

Ukoliko ste ljubiteljica pastelnih nijansi, dobro će vam pristajati ljubičasti model kojeg u varijanti color blockinga možete isfurati uz plavu i žutu boju.

United Colors of Benetton, 1499 kn

Najmanje upadljiva proljetna verzija je kaputić na cif načinjen od imitacije brušene kože, koja je također must-have sezone. Nosite ga uz elegantne poslovne lookove i velike torbe.

C&A, 189 kn

https://www.instagram.com/p/Bpr_Le6h_2v/

https://www.instagram.com/p/Bsk-jxShdfE/

https://www.instagram.com/p/BqFxugAnrwP/

https://www.instagram.com/p/BrX8T96hNGZ/

https://www.instagram.com/p/BuCtom5F3Ti/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

I dalje na tronu

Ženstveni format

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići