I dalje na tronu

Nekad isključivo sportska obuća osvojila je sve segmente odijevanja pa je sada sasvim uobičajeno da se tenisice nose uz haljine, suknje, fine kapute, ali i odijela

Njihova vladavina nije nimalo izgubila na popularnosti ni u novoj sezoni – baš naprotiv! Najnoviji modeli još su glomazniji no prije, s visokim i dominantnim potplatom, dok se sama forma najčešće sastoji od više različitih tekstura i boja. Tako su u fokusu elementi životinjskog printa, metalik i perforirane teksture, ali i blještavi kamenčići.
Neobični potplat ovog modela koji podsjeća na automobilske gume trenutačno je jedan od najpopularnijih, a bez obzira na svoju nezgrapnost nosi se uz elegantne kapute od kašmira, haljine…

Mango, 349,90 kn

Ova vrsta tenisica dobila je i svoje elegantno izdanje u kontrastnoj crno-bijeloj varijanti koja je bogato ukrašena svjetlucavim kamenjem.

Aldo, 799 kn

Nešto neutralniji model s ukrasnim vezanjem sastoji se od lakiranih i mat površina bijele i nježnih pastelnih nijansi.

Tommy Hilfiger, Mass, 899 kn

Jedne od upečatljivijih tenisica nose mnoštvo elemenata u svom dizajnu. Tako su načinjene u efektnom spoju mrežaste teksture, životinjskog printa, glatke i brušene kože, kao i neizostavnih glomaznih potplata inovativne forme.

Skechers, 679 kn

Visoki model tenisica krase presijavajuće metalik teksture koje čine odličan kontrast mat formi brušene kože i elastičnom dijelu ovih tenisica.

Kate Gray, Humanic, 449 kn

Naizgled klasičniji model opet ima svoju takozvanu futurističku notu što se tiče potplata i neobičnih dizajnerskih rješenja na peti. Također, krase ih višebojne teksture u pastelnim, ali neonskim nijansama.

Puma, Buzz, 845 kn

Još jedan supertrendi komad obuće ima asimetrične otvore za vezice te se sastoji od odličnog spoja više inačica životinjskih šara – leoparda i zmije.

Steve Madden, Transporter Footwear, 949 kn

View this post on Instagram

Designing my first athleisure collection for @Reebok @ReebokClassics was everything I’d hoped. Growing up, sports played such a big part in my life, and many of the lessons I learned as an athlete have been true guides for me in my personal and professional life. Today, two of my high school volleyball coaches have come across the country to NYC to help me launch this first #REEBOKxGIGI collection with a day on the court. ? This amazing collision of worlds is the epitome of what this collection means to me and I really hope you love wearing it in and out of the gym. ? It’s made for play !!!!!!!!!!!! With love. xG (Full collection available tomorrow 2/5 online reebok.co/gigi_collection and in select stores worldwide)

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

https://www.instagram.com/p/Btq8GbVn0Lf/

https://www.instagram.com/p/Bsfy9b3hZaS/

 

https://www.instagram.com/p/BrnyU9OFLSp/

https://www.instagram.com/p/BtjKtOsnpx0/

https://www.instagram.com/p/BsW02S9l4SN/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Plavo poput neba

Kultna bijela majica

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići