“Volim ubaciti poneki statement komad“

Antun Ašćić ime je dizajnera koji stoji iza branda Anthony Avangard, jednog od zanimljivijih imena mlađe generacije domaćih modnih kreatora

Njegove kolekcije uvijek su interesantne i upečatljive, baš kao i aktualna koju do 27. možete svibnja pronaći u Fashion.hr pop-up storeu u City Centeru one East

Kako je započela vaša modna priča?
Moja je priča započela natjecanjem na Fashion Incubatoru u Osijeku 2014. godine. Od tada do sada kontinuirano radim.

Što vas najviše nadahnjuje?
Ovisno o temi iz sezone u sezonu. Retro kultura, umjetnost, književnost, revolucionarni i plemeniti ljudi. Također, jako me zanima svemir, kao i energija i budućnost.

Što je za vas moda?
Moda je igra.

Koje vam se razdoblje iz povijesti mode najviše sviđa?
Općenito, 20. stoljeće mi je omiljeno razdoblje kako u modi tako i u umjetnosti. Najviše mi se sviđaju osamdesete i devedesete godine.

Što nikada ne biste odjenuli?
Mislim da ne postoji komad koji nekad nisam odjenuo. Osobno su mi jako ružni bijeli kožni remen, cipele kvadratnog oblika i šuškave široke kapri trenirke.

Čega najviše ima u vašem ormaru?
Šarenih čarapa i majica kratkih rukava.

Kako biste opisali svoj stil i što je po vašem mišljenju dobar stil?
Moj stil je mladenački s malim pomacima i sportskim elementima. Volim raditi i nositi odjeću koja je udobna, univerzalna i koju ljudi mogu odjenuti. Uvijek volim ubaciti neki statement komad, to podiže svaku kombinaciju. Dobar stil je onaj u kojem se dobro osjećaš, a da nije pretenciozan i lažan. To se uvijek prepozna.

Koga od kolega najviše cijenite?
Jako su mi dragi Mala radnja dizajna, Mauro Massarotto, Mona Lacko, Twins i Zoran Aragović.

Koji je po vašem mišljenju must have sezone?
Mislim da nikad ne možete pogriješiti s dobrim balonerom.

Koje tkanine preferirate?
Broj jedan mi je felpa. Volim vodonepropusne materijale, kožu, umjetno krzno i tkanine sa svjetlucavim, sjajnim i metalik premazima.

Kako će izgledati vaša nova kolekcija?
To neka ostane iznenađenje za jesenski Bipa Fashion.hr.

Tko je vaš modni uzor?
Ne pada mi trenutno nitko na pamet.

Tko je po vašem mišljenju osoba s najviše stila?
Mislim da postoji puno osoba koje njeguju dobar stil. Od svjetskih zvijezda, zanimljivi su mi pjevačica Rihanna i nogometaš David Beckham. Od domaćih zvijezda, sviđa kako se odijeva pjevačica Ida Prester jer je svoja, otkačena i urbana. Vidim ju u svojoj odjeći. Od muškaraca mi se pak dopada stil fotografa Mladena Šarića.

Gdje se vidite u budućnosti?
Ne opterećujem se time jer sam još premlad. Svakako bih želio imati vlastiti studio i živjeti od svoga rada.

Što biste poručili budućim dizajnerima?
Kao mladi dizajner im savjetujem da puno rade i budu uporni i kvalitetni. Nije uvijek lako, ali rad i trud se uvijek isplate. Vaše vrijeme tek dolazi.

Foto: Fashion.hr press

INSPIRIRAJTE SE

Fashion.hr pop-up store u City Centeru one East!

"Važno je fokusirati se na cilj ispred sebe, a ego ostaviti iza sebe“

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići