Mojoj mami

Nemojte zaboraviti na Majčin dan, koji se obilježava ove nedjelje. Sjetite se svoje majke, čestitajte joj i uljepšajte joj dan

Poklonite joj neki originalan dar koji već dulje vrijeme priželjkuje ili pak nešto što će je podsjećati na vas. Pripremili smo nekoliko prijedloga koji će razveseliti svaku mamu. Knjiga je uvijek dobar odabir, jer osim što će osobu koja je čita uvesti u neki sasvim novi svijet, u knjigu možete napisati i nezaboravnu posvetu…

Camilla Läckeberg: ‘Zlatni kavez’, Hoću knjigu, 99 kn

Ženama nikad dosta torba i torbica, tako ne možete pogriješiti ukoliko darujete praktičnu shopper torbu od tkanine s efektnim printom, koja se može lijepo složiti i nositi u torbici do prvog shoppinga.

Torba Loqi, Maras, 81 kn

Genijalan dar je i poklon bon City Centera one, uz koji će si vaša majka moći odabrati upravo ono što želi i to u omiljenom shopping centru!

Poklon bon, City Center one, 100 i 200 kn

Nešto skuplja varijanta je haljina košulja, čiju praktičnu i udobnu formu žene obožavaju.

Haljina, s.Oliver, 639 kn

Ako ste se odlučili za nakit, birajte dugačku decentnu ogrlicu s upečatljivim privjeskom optočenim blještavim kristalima.

Ogrlica, Swarovski, 1499 kn

Ručni sat uvijek je poželjan dar, naročito ako je elegantan i originalan.

Ručni sat Furla, Zaks, 1820 kn

Aktivne mame oduševit će tenisice koje, osim za vježbanje, mogu nositi i uz najnovije proljetne outfite. A korak će im biti lak i udoban.

Tenisice Puma, Buzz, 919 kn

Jedan od omiljenih poklona je i parfem, no svakako odaberite onaj za koji znate da ga vaša majka koristi.

Parfem Flower by Kenzo Eau de Vie, Douglas, 30 ml, 435 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Novi trend – potkošulja

Krupni cvjetovi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići