Muški must-have ulovi na sniženjima

Klasičnost je prioritet

Muška moda možda jest jednostavna, ali se o shopping navikama muškaraca mogu napisati razni priručnici. Ma koliko god zagovarali klasični stil i modnu praktičnost, kad dođe na red obilazak trgovina, umjesto idealnih komada uvijek naiđu na prepreke. Zato, kao da su postigli univerzalan dogovor, u shopping odlaze s majkama, sestrama, partnericama, pa i prijateljicama kako bi im pomogle u potrazi za modnim blagom. To je glavni razlog zašto muškarci trebaju posebno pratiti sezonska sniženja kako bi u što manje odlazaka u trgovine ulovili što veći broj odjevnih komada. A kako bismo vam olakšali kupovinu, pronašli smo 6 must-have komada koji će, sigurni smo, označiti svaku kućicu na vašoj listi želja.

Naravno, prije odlaska u lov na popuste provjerite koji vas sve popusti čekaju u City Centeru one East, West i Split!

Basic pulover u neutralnoj nijansi uvijek se mora nalaziti u muškom ormaru. Odličan je kao samostalan komad jer se lako spaja s trapericama i hlačama, ali i kao dio slojevitog outfita u kojem ćete ga prebaciti preko bilo koje košulje koju već posjedujete. Odabir boje najviše će ovisiti o vašem ukusu. Crna, kao bezvremenska nijansa, pristaje gotovo svima i lako se spaja s većinom drugih boja, što je čini prvim odabirom većine. No, posjedujete li već jedan takav pulover, bolja investicija bit će varijanta u nekom od nježnijih zemljanih tonova ili siva. Obje će se varijante vrlo dobro spojiti s vašim omiljenim trapericama plave boje.

Tom Tailor, prije 63,71 € (479,99 kn) sada 31,85 € (239,97 kn)

Mango, prije 46,44 € (349,90 kn) sada 15,99 € (120,48 kn)

Jakne i tenisice jedan su od ključnih sale ulova bez obzira na dob. Obje su vrlo važne modne investicije na kojima nikako ne biste trebali štedjeti, osobito u zimskom razdoblju koje traži kvalitetu, toplinu i suhoću. Upravo su zato sezonska sniženja idealna prilika za lov na dobre komade koji će popuniti vašu kolekciju i omogućiti vam dodatan izbor prilikom jutarnjeg spremanja. Pod pretpostavkom da već posjedujete crne i bijele varijante, predlažemo da i za ova dva komada odaberete nježniju i svjetliju boju. Za koju se god boju odlučite, bež ili sivu, nećete pogriješiti jer će obje podariti dojam svježine i razbiti monotoniju tamnih zimskih outfita.

Marc O’Polo, Peek & Cloppenburg, prije 305,13 € (2299 kn) sada 198,95 € (1499 kn)

Aldo, prije 84,94 € (639,98 kn) sada 42,47 € (319,99 kn)

Shopping na sezonskim sniženjima ne bi bio potpun bez kupovine pojedinih komada koji su nam već duže vrijeme na popisu želja. Za neke će to biti kvalitetan ruksak što će nositi godinama i koji će im služiti u razne svrhe. Za druge će, pak, to biti neki od gadgeta koji će savršeno nadopuniti njihovu kolekciju i spojiti se s uređajima koje već posjeduju. Koja god stvar bila vaša „tiha patnja“ – priuštite si taj užitak za vrijeme rasprodaja!


Samsonite, Maras, prije 272 € (2049,38 kn) sada 163,20 € (1229,63 kn)

Apple, iStyle, prije 1048,99 € (7534,42 kn) sada 999,99 € (7534,42 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Traperice na sniženju – izdvojili smo favorite!

Beauty školica: Okoloočna njega