Must-have capsule ulovi

Komadi u koje se uvijek možete pouzdati

Fashion kupnja zapravo uopće nije bezazlena. Ako kupujete bez nekog plana, vrlo lako se možete naći pred punim ormarom odjeće ni sa čime za odjenuti. Osjećaj s kojim se svatko barem jednom susreo i koji bismo svi najradije izbjegli u budućnosti. Kako na vješalicama ne bi uzaludno visjela odjeća koju zapravo nemamo namjeru nositi jer se ne uklapa u naš stil ili jednostavno gotovo nikada ne odgovara našem raspoloženju, važno je na vrijeme osigurati capsule komade s kojima se bez problema mogu iskombinirati dnevni ili večernji outfiti. Za takvu kolekciju najznačajnije je da je neovisna o trendovima i u pravilu se fokusira na komade koji su nosivi godinama, višestruko isplativi i iskoristivi, funkcionalni, kvalitetni i uglavnom klasični.

Jedan takav odjevni predmet definitivno su jednostavne crne hlače koje uspješno mogu iznijeti urbanu, klasičnu ili pak elegantnu priču, ovisno o tome s čime ih sparite. Mogu poslužiti za dnevnu ili pak večernju prigodu, uz to su udobne i bezvremenske.

H&M, 229 kn

S praktičnom višenamjenskom torbom bijele boje ne možete pogriješiti. Klasičnih linija i bezvremenskog dizajna, idealna je za sve one koji dobro znaju što hoće, ali i za one koji još nisu u potpunosti definirali svoj stil. Dok ste u potrazi za svojim modnim „ja“, bijela torba idealne veličine dobro će doći u raznim prilikama od jutra do mraka. Najbolje su takve, niti prevelike niti premale.

Aldo, 280 kn

Pletivo je neizostavan komad i temelj casual stila, osobito u zimskim mjesecima. A kad na sebi nose obožavane prugice, volimo ga još i više. Prugasti komadi lako se mogu iskombinirati s hlačama ili suknjama, udobni su i ostavljaju ležeran dojam. Ponekad je to točno ono što se traži!

Mango, 199,90 kn

Kaput klasičnog kroja nikad nije višak u ormaru. Nevjerojatno kako samo jedan komad može podići cijelu modnu priču. Također, koncept capsule odjevnih komada ne podrazumijeva nužno monotoniju kad su u pitanju boje. Naprotiv, podržava intenzivne nijanse koje će dozvoliti i istaknuti uvijek dobrodošlu osobnu crtu u stilskom izražavanju.

Zara, 899, 90 kn

Gležnjače su s razlogom omiljena zimska obuća. Udobne i cool, izuzetno praktične. S prvim danima proljeća ne morate nužno promijeniti vrstu cipela, ali umjesto u crne uskočite u bijeli model koji će osvježiti svaku kombinaciju. Na hlače, suknju ili haljinu, jednako dobro pristaju uz baš sve.

Gino Rossi, CCC, 799 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Kožnati komadi u boji za top stylinge

Predahnite uz opuštajući kućni spa

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići