Predahnite uz opuštajući kućni spa

Dan posvećen odmoru

Užurbani životni tempo, ali i poprilično kaotične posljednje dvije godine sve češće donose potrebu da stanemo na kočnicu i stavimo svijet na pauzu. Trenuci odmora i opuštanja većini su postali potrebniji nego inače, ali to nažalost ne prate dani godišnjih odmora niti mogućnosti dužih putovanja. No to ne znači kako bismo od ideje odmora i dana posvećenog sebi trebali odustati, samo ga je potrebno malo prilagoditi. Mnogi će taj dan željeti provesti sami sa sobom u opuštajućoj atmosferi svog doma uz pjenušavu kupku i vlastitu dozu aromaterapije.

No ovog je puta naša preporuka usmjerena na kućno druženje s najboljom prijateljicom, baš kao što ste to činile u tinejdžerskim danima. Jer iako vrijedi mišljenje kako je za opuštanje i introspekciju potrebna samoća, to nije uvijek slučaj. Pogotovo u današnje vrijeme kad se sve rjeđe viđamo s dragim ljudima. Zato iskoristite jedan dan vikenda i pozovite najbolju prijateljicu na spa dan u kojem ćete uz opuštanje nadoknaditi propušteno zajedničko vrijeme.

Sve što vam je potrebno za kvalitetno druženje u kućnoj atmosferi udobna je odjeća i obuća. Iako će vas prostor potaknuti na odijevanje omiljene trenirke koju obožavate nositi po kući još od srednje škole, imajte na umu da sva dobra druženja na koncu završe na društvenim mrežama. Zato, kako biste imale genijalne fotke kao podsjetnik, odaberite pletene komplete koji su još uvijek itekako aktualni casual komadi. I naravno, dodajte im nezaobilazne mekane papuče.

Dolčevita, H&M, 229 kn; hlače, H&M, 229 kn

Oysho, 199,90 kn

Baš kao i u mlađim danima, njega i beauty tretmani sastavni su dio spa druženja. Zato pripremite omiljene preparate, maske i kreme u čijim ćete magičnim moćima uživati. I nemojte zaboraviti na opuštajuće mirise jer ipak su oni ti koji često djeluju na nesvjesno opuštanje. Bilo da se odlučite za klasične mirisne svijeće ili difuzor u koji ćete dodati omiljeno eterično ulje, ovu stavku ne izostavljajte.

Missha, dm, 29,90 kn

L’Occitane, 1204 kn

Atelier Rebul, 194 kn

Stadler, Elipso, 399,90 kn

Nove generacije znaju kako dan za opuštanje podrazumijeva maraton dobrih filmova ili, za neke još bolje, bindžanje trenutačno najgledanijih serija. A za taj dio dana nezamjenjivi će dodaci biti mekani jastuci i tople deke i popluni. Jer kad padne zimska večer, nema boljeg opuštanja od izležavanja.

Warm Hug, Top Shop, 199,95 kn

Dormeo home, 549,95 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Chic i udobne – zimske kombinacije za svaki dan

Stvoreni za cool kombinacije i maštovitu modnu igru

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići