Must-have dodaci

S toplim mjesecima stižu i materijali specifični upravo za to doba godine

Nismo mogli dočekati neodoljive pletene modele od ratana, slame i rafije u formi cekera, torbi, šešira, a po najnovijem trendu i natikača. Tako su ove sezone više no ikad prije u modnom fokusu sve varijante primamljivih pletenih dodataka, koji će nas u našim outfitima pratiti cijelog ljeta!

Brojne influencerice i dalje su lude za pletenim torbicama svih oblika koje nose uz ležerne, ali vrlo chic kombinacije. Jedan od zanimljivijih modela je torbica s raznovrsnim bodovima i fiksnim, drvenim ručkama koja se nosi isključivo u ruci.

Torba, Mango, 199,90 kn

Jako fora su i natikače u spoju boje slame i kože koje djeluju vrlo udobno. Super će izgledati uz lepršave haljine, ali i kombinezone u safari stilu.

Natikače, Springfield, 279 kn

Prema modnim diktatima, šešir je obvezan modni detalj ljetne sezone. I zato svakako nabavite model koji će najbolje pristajati uz vaš stil. Samo pripazite na to da, ako ste niži nosite uži obod, dok će visokim ženama odlično pristajati šeširi širokog oboda u holivudskom stilu.

Šešir Armani Exchange, Sportina, 679 kn

Torbica u tropskom stilu, kao da ste došli s Havaja, ima atraktivne rese od slame i malu ručku koja se okači na ruku poput narukvice, što je čini i izrazito praktičnom.

Torba, Parfois, 130 kn

Još jednu varijantu natikača od slame čine široke pletenice koje se protežu duž cijelog modela. Možete ih isfurati na plažu uz omiljeni predimenzionirani ceker, ali i za romantične šetnje u laganim, primjerice bijelim haljinama.

Natikače, Zara, 349,90 kn

Šešir nadahnut onim venecijanskih gondolijera također je vrlo popularan model. Nosite ga na plažu, ali i uz omiljene gradske outfite. Također, možete ga dodatno ukrasiti maramom ili vrpcom koja najbolje prati vašu kombinaciju.

Šešir, H&M, 79,90 kn

Instagram, @margoandme

Instagram, @micahgianneli

Instagram, @cheraleelyle

Instagram, @songofstyle

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Boho chic

Tkanina koja voli ljeto

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići