Tkanina koja voli ljeto

Udobni laneni komadi san su svakog ljeta, kad njihova prozračnost i udobnost dolaze do punog izražaja

Taj prirodni materijal, koji su ponajprije nosili stari Egipćani i Grci, nerijetko je i sastavni dio brojnih narodnih nošnji, a danas spada u statement tkanine, baš kao i svila. A koji će biti omiljeni laneni komadi ljetne sezone? Suknje zvonolikog kroja s naglašenim strukom nosit će se uz končane topove i neizostavne šlingane bluze.

Suknja, Gerry Webber, 599 kn

Važan komad svakako je i kombinezon, koji u ležernoj varijanti dolazi u jednostavnoj formi i prugastom dezenu s naglašenim strukom, dok ženstvena verzija podrazumijeva crvenu nijansu, gola ramena i romantične volane.

Kombinezon, Tom Tailor, 649,99 kn

Kombinezon Joseph Janard, Peek&Cloppenburg, 779 kn

Kratke hlače obvezan su dio vrućih outfita pa tako birajte udobne lanene modele koje možete nositi danju, ali i na nevjerojatno chic način u večernjoj kombinaciji uz visoke potpetice i blještave topiće.

Hlačice, s.Oliver, 399 kn

Hlačice, H&M, 99,90 kn

Laneni sako kultni je komad tople sezone, a sada ga možete pronaći u predimenzioniranoj formi s upečatljivim zebrastim printom i to u bež nijansi.

Sako, Mango, 449,90 kn

Instagram, @fashiioncarpet

Instagram, @carodaur

Instagram, @styleshiver

Instagram, @carodaur

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Sve na tregere

Decentne ogrlice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići