Muževan miris kreativnosti

Trussardi Riflesso Blue Vibe novi je aromatično-orijentalno-drvenasti miris za muškarce, čija je premisa putovanje u sebe, istraživanje ega

Ovaj neodoljiv parfem govori o muškarcu koji je danju uspješan poslovan čovjek, a umjetnik noću. Glavna tema i ideja kampanje su kreativnost kao oružje i stroga disciplina svakodnevnog života. Riflesso Blue Vibe potpisuje Véronique Nyberg koja se poigrala iznenađujućim sastojcima poput eteričnog ulja davane, koje se radikalno mijenja na svakoj koži.

Tu su i akordi yuzua (orijentalni agrumi s antibakterijskim svojstvima), zatim rum, artemisia i talijanska koža. A svi ti sastojci zajedno čine mirisni koncentrat kreativnosti, dinamičnosti, energije i introspekcije. Ovaj odličan muški miris ima temelje na kontrastima: toplo-hladno, racionalno-emocionalno, elegantno-subverzivno, slatko-gorko.

Bočica koju je kreirao arhitekt i dizajner Carlo Colombo očarava sportskom elegancijom. Njena matirana, rebrasta tekstura obojena je tamnoplavom bojom, dok se limeta-zelena uokvirena slova ističu poput tetovaže.
Glavnu ulogu reklamne kampanje tumači model Andrè Hamann, dok je za vizuale zaslužan fotograf Boo George, jedan od najuzbudljivijih mladih talenata u modnoj fotografiji.

Trussardi Riflesso Blue Vibe, Müller, 30 ml, 359,90 kn; 50 ml, 517,90 kn; 100 ml, 679,90 kn

Foto: Trussardi press

INSPIRIRAJTE SE

CITY STYLE: DEAN PELIĆ

Nova fantazija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići