Na kopčanje

Model haljine koji se izdvaja svojim ležernim, a opet ženstvenim izdanjem svakako je onaj na kopčanje cijelom dužinom, popularniji kao haljina-košulja

Žene je vole jer je praktična i udobna, a može se odlično isfurati u dnevnim, ali i večernjim outfitima, ovisno o dodacima. Najnovija sezona nezamisliva je bez ovog komada, stoga na vrijeme nabavite zadani model po svojoj mjeri. Cvjetni dezen opet će nas oduševljavati svojim živopisnim bojama i zanimljivim uzorcima pa ne možete pogriješiti odaberete li haljinu s floralnim printom.

C&A, 199 kn

Bež nijansa uvijek izgleda jako chic, a ovaj široki model neće vas sputavati. Želite li naglasiti struk, dovoljno je opasati se, primjerice, smeđim remenom.

H&M, 199 kn

Apstraktni uzorci bit će vodeći print najnovijih kolekcija pa se haljina u tom stilu čini kao idealan izbor.

Mango, 449,90 kn

Komad u boho stilu oslikan je efektnim ornamentima, a do izražaja dolazi i tirkizna kao bazna nijansa koju možete koristiti i za dodatke.

Zara, 299,90 kn

Košulja plava dobila je i svoje stihove, a haljina u tom stilu zasigurno će mamiti brojne poglede, pogotovo ako je kombinirate uz crne ili kontrastne bijele cipele i torbice.

Orsay, 249,90 kn

Safari stil osvaja na prvu pa tako i haljina nadahnuta ovim vječnim modnim izazovom, koja će odlično izgledati uz fine marame i, primjerice, mnoštvo zlatnih narukvica.

New Yorker, 199 kn

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Neodoljiv kontrast

Mala crna torbica

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići