Na more sa stilom

Godišnji odmori su u tijeku, a kako biste se dobro pripremili za vlastiti, posjetite City Center one, gdje možete pronaći baš sve što vam je potrebno.

A najbolje od svega jest to što u vašem omiljenom centru traju sezonski popusti pa ćete sve moći kupiti još povoljnije. Danas smo izdvojili top 5 komada u kojima ćete zablistati na putu do plaže.

Velike sunčane naočale idealne su za upečatljiv diva look, osobito ako još k tome odaberete neke u snažnoj boji.

Sunčane naočale Dolce&Gabbana, Optika Anda, 1580 kn

Crveni kupaći kostim ostavit će snažan dojam, baš kao i crvena haljina. I zato smo na našu listu stavili jednodijelni badić u zavodljivoj nijansi s efektnim ukrasom u formi cvijeta. S njime jednostavno ne možete proći nezamijećeno.

Kupaći kostim, Oysho, 259,90 kn

Za odlazak na plažu potrebna vam je što veća torba, u ovom slučaju fancy ceker sa šljokičastom aplikacijom u formi lubenice. Osim što je apsolutni must-have sezone, u njega će vam stati sve potrebne sitnice.

Ceker, Carpisa, 160,30 kn

Umjesto parea ili haljine, ovog ljeta isfurajte bermude. Osim što su izrazito popularne, odlično će pristajati uz jednodijelni kupaći kostim za neodoljiv beach outfit.

Bermude, H&M, 179 kn

Obvezan modni detalj je i slamnati šešir koji, osim estetske, ima i praktičnu funkciju.

Šešir, Armani Exchange, 679 kn

INSPIRIRAJTE SE

Ljeto u cvijeću

Neupitna ženstvenost

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići