Neupitna ženstvenost

Vrući dani i tople ljetne noći idu ruku pod ruku s atraktivnim lookovima, kad je dovoljno tek navući haljinu, obuti štikle i izgledate kao milijun dolara

Pri tome je važno odabrati prave modele koji će vam besprijekorno pristajati i što je najvažnije od svega, u kojima ćete se osjećati izvrsno. Jedan od modela koji jako dobro pristaje većini žena haljina je preklopne forme i X linije koja automatski naglašava struk, dok joj poseban šarm daju zvonoliki rukavići i volani na rubu preklopa.

Haljina, Desigual, 379 kn

Kombinirajte je uz kontrastnu torbicu koja će svojom bojom, ali i dizajnom odmah doći do izražaja i kojoj je ručka efektno ukrašena maramom.

Torba, Aldo, 449 kn

Kako biste našli zajednički nazivnik za oba komada, tu su sandale čije boje pokrivaju obje kreacije. Njihova široka potpetica i povišen potplat pružaju svojevrsnu udobnost, dok remenčić zavodljivo okružje gležanj.

Sandale, Humanic, 349 kn

Važan segment svakako je i manikura pa tako boju noktiju prilagodite omiljenom outfitu. U trendu su upečatljive ružičaste nijanse i to metalik teksture.

Lak za notke Dior Front Row br. 769, Douglas, 205 kn

Neodoljiv miris neka bude sastavni dio vašeg izgleda kojim ćete na specifičan način odrediti stil. Ovaj koji čine note naranče, čokolade, kakaa, karamele, vanilije i bijelog mošusa idealan je za razigrane djevojke.

Parfem Prada Candy Night, Müller, 50 ml 689,90 kn

INSPIRIRAJTE SE

Traži se menta

Pogled ispod okvira

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići