Očaravajuće boje na usnama

Traži se sjaj

Možda pri jutarnjem spremanju nije potpuno očito, ali make-up je nadišao osnovnu funkciju uljepšavanja i postao svojevrsna umjetnost. Brojne žene raznih dobi šminkanje doživljavaju kao način ekspresije svoje osobnosti i platformu kroz koju mogu iskazati svoju kreativnost i umijeće. Tako vlastito lice doživljavaju poput platna na kojem svakog dana iznova kreiraju novu sliku. Čak i ako vaš pristup dotjerivanju make-upom nije ovako intenzivan, ne možete poreći njegovu važnost, kako u vanjskom dojmu tako i u osjećaju samopouzdanja koji probuđuje. Ponekad je dovoljno samo nanijeti boju na usne kako biste se osjećali bolje i bili zadovoljniji odrazom u ogledalu.

Ove jeseni donedavno obožavani mat finish na usnama zamijenilo je očaravajuće presijavanje ruževa i sjajila. Tako su se među trendove ponovo vratila nekad popularna sjajila, a ponudu preplavili ruževi s glossy efektom zbog kojeg usne djeluju veće i punije. Promjenu trendova u make-up svijetu možemo pripisati i povratku mode ranih dvijetisućitih. Upravo u tom razdoblju su sjajila vladala svakim lookom i bila gotovo pa jedini način kojim su se dotjerivale usne za većinu prigoda.

L’Occitane, 102,49 kn (13,60 €)

Yves Rocher, 46 kn (6,11 €)

Ovisno o osobnim preferencijama, birati možete između decentnog sjaja svilenih ruževa sve do potpuno sjajnog efekta koji djeluje poput kakvog vinil premaza. Osim toga, igrati se možete i kombinacijama koje će uključivati nešto suptilniji vanjski rub usana i intenzivan sjaj u sredini koji će pozornost privlačiti na vaše usne i dati wow efekt čitavom make-upu. To ćete postići spajanjem ruža satenskog finisha sa sjajilom koje može, ali i ne mora biti u istoj nijansi kao ruž. Dapače, svjetliji tonovi, pa čak i potpuno prozirna sjajila bit će još efektniji zbog nijansiranja.

Pupa, dm, 139,90 kn (18,57 €)

Dior, Müller, 319,90 kn (42,48 €)

No kako bi efekt na usnama bio što bolji, važna je njega, odnosno priprema usana prije nanošenja boje. Tako će redovan mehanički piling i hidracija usana biti ključ za postizanje idealnog presijavanja. Posebno netom prije nanošenja boje kao podloga koja će dodatno štititi inače osjetljivu kožu usana. U tome saveznika pronaći možete i u klasičnom vazelinu koji možete nanijeti na čiste usne, ali i kao finalni korak nakon ruža. Želite li se pak dodatno poigrati s glossy make-upom na usnama, nanošenje započnite malo tamnijom nijansom olovke na rubovima koja će vam dati taj toliko željeni retro efekt.

Naj Oleari, Douglas, 155 kn (20,57 €)

H&M, 44,92 kn (5,99 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Top 6 komada za nepogrešiv business look

Decentan nakit za glamurozan efekt

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići