Nagrade u sportskom duhu

U ponedjeljak je započeo #FEELGOODWEEK City Centera one, u kojemu svakog dana možete osvojiti genijalne nagrade u vrijednosti od 2000 kuna! I zato pozorno pratite Facebook stranice City Centera one Zagreb i Split te odgovorite na pitanja koja vas ondje očekuju do 24. siječnja

Između brojnih fenomenalnih nagrada, danas vam predstavljamo neodoljive sportske komade uz koje će vam se ekspresno popraviti raspoloženje. Naime, trenirajući se odmah osjećamo bolje, a u novoj opremi to će biti još učinkovitije. Zavirite u naše izloge i odaberite nagradu za koju se želite izboriti te najdepresivniji tjedan u godini pretvorite u najsretniji!

Cool tenisice u stylish crno-zlatnoj varijanti samo su jedan od brojnih modela koje ćete moći odabrati u Skechersu, koji daruje tenisice po izboru. Iz Hervisa vas očekuje poklon-bon u vrijednosti od 500 kuna, tako da ćete i ondje birati artikle po želji. Pobjednik će svoju garderobu upotpuniti i atraktivnim ruksakom iz Shoostera, ali i efektnim tajicama i topićem iz Top Sporta s Puminim potpisom.

Tenisice sa zlatnim elementima Skechers Sport D’Lites, Skechers; ruksak, Shooster; tenisice Under Armour, Hervis; top i tajice Puma, Top Sport 

Neodoljiva Pumina majica isto tako može biti vaš izbor u Hervisu, a uskladiti je možete sa Skechers tenisicama u istoj nijansi. U trgovini ShoeBeDo očekuju vas pak Vans tenisice po izboru, dok vam The Athlete’s Foot daruje originalnu torbicu za oko struka. I zato birajte ono najbolje za sebe, ali prije toga odgovorite na pitanja s Facebook stranice City Centera one Zagreb i Split.

 

Torbica za oko struka, The Athlete’s Foot; crne tenisice Vans Authentic, ShoeBeDo, 499 kn; crvene tenisice Skechers Sport Uno, Skechers; majica Puma, Hervis; crno-bijele tenisice Vans Classic Slip On, ShoeBeDo

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Cool nagrade koje vas očekuju

Nagrade za cijelu obitelj

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići