Naizgled nespojivo

Iako za spoj crvene i ružičaste boje u modnom svijetu vlada podijeljeno mišljenje, on je sada jedan od najpoželjnijih kontrastnih parova

Popularizirao ga je color blocking trend, nakon kojeg su ga prigrlile brojne trendsetterice. Sada se pak pojavljuje kao samostalni modni hit koji će obilježiti novu sezonu. Obvezni dio svakog dobrog stylinga je torba, a osim traženih boja, ovaj model nosi blještave kamenčiće i zlatne elemente.

Torba, Aldo, 420 kn

Svi volimo udobne pidžame koje osim mekog dodira, moraju imati i trendi predznak te privlačan dizajn.

Pidžama, H&M, 149,90 kn

Tenisice u traženom stilu apsolutno su neodoljive i idealne za brojne outfite – od onih uz odijela, preko lepršavih haljina pa sve do neizostavnog jeansa.

Tenisice Puma, ShoeBeDo, 689 kn

Ružičaste bokserice u ženskom izdanju nose atraktivan crveni print i jedan su od poželjnijih komada sezone.

Bokserice, Tezenis, 99,90 kn

Grudnjak u korzet formi upotpunit će it bokserice i zaokružiti vaš senzualni, intimni look, koji uvijek dobro dođe ženskom samopouzdanju.

Grudnjak, Tezenis, 119 kn

View this post on Instagram

Office day but make it @prada ? Anzeige

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Posuđen iz radionice

Vječni model

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići