Najbolji komad za iskazivanje stilskog stava

Majice s printom

Majice kratkih rukava s printom odjevni su komad koji nikad ne izlazi iz mode, barem kad su je riječ o urbanim stilovima. Njima iskazujemo stav, pokazujemo maštovitost, ali i poznavanje ili simpatije prema određenim dijelovima pop kulture. Iako su nekad ove majice bile rezervirane za mlađe generacije i buntovnike, danas su općeprihvaćen komad te, ovisno o stilu, dio capsule garderobe. Jednostavne su za kombiniranje i uvijek garantiraju dobar outfit ležernog prizvuka. Zato im se uvijek rado vraćamo.

Majice s istaknutim logom uvijek su prisutne u kolekcijama raznih brendova. Ponajviše onih sportskih u čijim je ponudama gotovo nemoguće pronaći majicu kratkih rukava koja ne nosi barem neku malenu oznaku. No, za to postoji vrlo opravdan razlog. Naime, logo majice najpopularniji su primjerci s printovima, posebno one koje nose imena najpoznatijih sportskih brendova. Uz to, mlađe generacije majice s logom brendova doživljavaju kao statusne simbole i iskazivanje pripadnosti, stoga i ne čudi da ćete u bilo kojem gradu u svakom trenutku moći susresti nekoga tko ih nosi.

 

adidas, Buzz, 39,99 € (301,30 kn)

Tommy Hilfiger, Fashion&Friends, 49,90 € (375,97 kn)

Prije nego što su se logo majice postavile na tron trendova kad su printovi u pitanju, vladale su varijante koje su na sebi nosile oznake glazbenih bendova. Uglavnom je bila riječ o rock i metal sastavima, no rastom popularnosti „bend T-shirta“, priključili su im se i drugi izvođači. I dok su se nekad ove majice kupovale na koncertima i u specijaliziranim trgovinama, danas se većina može pronaći u high street trgovinama. Gotovo jednako popularne postale su i majice s prikazom kultnih filmova, filmskih trendova, ali i likova iz pop kulture. Tako su donedavno trendovima vladali Mickey i Minnie Mouse, a sad je red došao na Barbie.

Pull&Bear, 17,99 € (135,55 kn)

Bershka, 15,99 € (120,48 kn)

Iako su prvotno majice s printovima služile kao način iskazivanja stava ili pripadnosti nečemu, danas to više nije nužno tako. Dapače, apstraktni prikazi i kombinacija fotografija i natpisa postali su posebno popularni. Osobito se to odnosi na bijele majice kojima ovi detalji daju živost i maštovitost koja ne mora nužno imati posebno značenje. Osim toga, ponuda trgovina obiluje različitim primjercima, od klasičnih printova i presijavajućih folija sve do vezenih detalja u raznim bojama.

Mango, 9,99 € (75,27 kn)

Zara, 15,95 € (120,18 kn)

Foto: Pexels, Bershka, Pull&Bear, Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

Hit komadi u nijansama sunca

Ljetne pidžame zbog kojih ćete odgađati alarm

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići