Ljetne pidžame zbog kojih ćete odgađati alarm

Najudobniji outfiti ponovo osvajaju neodoljivim dizajnom

Jedan od najljepših osjećaja nakon dana ispunjenog obvezama je onaj kad obučemo čistu pidžamu i legnemo na tek opranu posteljinu. Čak i u ljetnim mjesecima, kad nam ni sitni noćni sati ne donose predah od visokih temperatura, ovaj outfit nudi nam opuštenost i prozračnost. Naravno, ako je riječ o ležernim krojevima, prirodnim materijalima i mini duljinama. Pronašli smo savršene primjerke u kojima će i najvruće noći biti izdržljivije.

Naše su bake bile na pravom tragu noseći spavaćice u ljetnim mjesecima. Baš kao i haljine tijekom dana, tako i spavaćice nude nenadmašnu prozračnost i udobnost tijekom noći. Pogotovo odaberete li kraći i malo širi model s tanjim naramenicama i izrađen od laganog materijala poput viskoze koja će pojačati osjećaj prozračnosti.

Tezenis, 17,99 € (135,55 kn)

Kad je riječ o klasičnim dvodijelnim pidžamama, omiljeni ljetni primjerci dolaze u takozvanom baby doll izdanju. No, za razliku od prvotnih verzija, moderne dolaze bez prepoznatljiva puf oblika i suženja na nogavicama. Novi su krojevi puno ležerniji, ali i dalje jednako neodoljivi. Top s tankim bretelicama, klasične ili crop duljine, te kratke hlačice koje mogu, ali i ne moraju imati volane na rubovima puno su jednostavniji za nošenje. Osim toga, danas na raspolaganju imamo znatno veći izbor materijala, boja i uzoraka. Ipak, pamuk i saten te nježni pastelni tonovi i dalje su najbolji odabiri.

Terranova, 15,99 € (120,48 kn)

H&M, 24,99 € (188,29 kn)

Retro pidžame koje čine kratke hlačice i košulje kratkih rukava ponovo su traženi komadi, i to s razlogom. Iako je riječ o komadima koji odaju dojam strogosti i krutosti, stvarnost je zapravo potpuno suprotna. Ovi su modeli nevjerojatno udobni i ugodni za nošenje, što nam je itekako potrebno tijekom ljetnih mjeseci. Dolaze u raznim modelima među kojima ćete sigurno pronaći idealan za sebe – od potkraćenih košulja i hlačica proširenih nogavica sve do tipičnih retro krojeva dulje i šire košulje s nešto užim hlačicama. Ponuda trgovina obiluje i izborom materijala, no svakako savjetujemo da za svoju novu ljetnu pidžamu odaberete lanenu ili pamučnu varijantu koje će biti vaš saveznik za ugodan san.

C&A, 25,99 € (195,82 kn)

Gornji dio pidžame, Yamamay, 20,96 € (157,96 kn); donji dio pidžame, Yamamay, 18,17 € (136,86 kn)

Gornji dio pidžame, Intimissimi, 66,50 € (501,04 kn); donji dio pidžame, Intimissimi, 37,50 € (282,54 kn)

Foto: Pexels, H&M, Tezenis, Yamamay i press

INSPIRIRAJTE SE

Moćna kobaltno plava

Pretvorite dom u opuštajuću oazu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići