Najnužniji zimski odjevni komad

Dolčevite su must-have

Vremenska prognoza možda sugerira da je rano proljeće, no i dalje smo u zimskoj sezoni. Ne dopustite da vas prevrtljivo vrijeme zavara i uvijek pri ruci imajte pokoji topli komad. Ove sezone, više nego ikad, trendovi nalažu pletivo kao osnovni materijal. U obliku pulovera, kardigana, ali i dolčevita koje uvijek odišu posebnim šarmom. Provirujući ispod kaputa, istovremeno služe i kao gornji komad i kao šal. Upravo nas to spašava u onim danima kad se temperatura spusti ispod nule i zaleprša pokoja snježna pahulja. Pripremite se na vrijeme i opskrbite ovim univerzalnim i stylish komadom.

Zimi, gotovo u solidarnosti s vremenom, uglavnom uskačemo u tamnije nijanse. Crna i smeđa većini su u svakodnevnoj rotaciji sve do ožujka. Ta je, s modnog aspekta, velika šteta jer propuštamo toliko maštovitih kombinacija koje obiluju bojama što podižu raspoloženje. Zato savjetujemo da za svoju novu dolčevitu odaberete jednu u primjetnoj boji kojom ćete izvrsno prkositi vremenskim neprilikama i zimskom sivilu. Lila i ružičasti tonovi kao poziv proljeću odlično će se nositi s vašim crnim ili sivim kaputom. Osobito u spoju s omiljenim parom ispranih traperica i hit čizmama masivnog potplata u crnom tonu kao odličnim kontrastom koji donosi toplinu. Ako ipak ne preferirate vibrantne nijanse, siva će dolčevita biti idealan balans neutralnosti i svjetline za odlične dnevne outfite.

Zara, 15,99 € (120,48 kn)

United Colors of Benetton, 44,50 € (335,30 kn)

Mango, 19,99 € (150,61 kn)

Osim bojama, možete se poigrati i uzorcima, kojih ove sezone u ponudi ne manjka. Neovisno o tome preferirate li klasičnost prugica ili više naginjete eksperimentiranju drugim oblicima, nećete pogriješiti u odabiru jer će baš svaki biti pravi. Tražite li dolčevitu koju ćete s lakoćom kombinirati uz gotovo svaku suknju i hlače koje već posjedujete, crno-bijela neutralnost pruga bit će najsigurnija opcija. Ipak, u isticanju najbolji će vam saveznik biti šarenilo boja i zanimljivost uzorka. Višebojne prugice bit će dovoljne da usmjere svu pažnju na vas, no pripazite na ostatak kombinacije koja bi trebala biti u neutralnim bojama ili u koloritu koji prevladava na dolčeviti. Želite li varijantu koja će biti jednostavnija za kombiniranje, jednobojna podloga i bijeli ili crni uzorak bit će savršen spoj.

H&M, 27,99 € (210,89 kn)

Esprit, Peek & Cloppenburg, 50,30 € (379 kn)

New Yorker, 19,99 € (150,61 kn)

Foto: Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

Knjige koje jednostavno morate pročitati

Snižene su i hit čizme!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići