Najslađi prvašići

Prvi dan nastave posebno je uzbudljiv za prvašiće koji tek kreću u školske avanture

Sigurno se još uvijek sjećate svog prvog dana škole i uzbuđenja koje ste osjećali, a već je došlo vrijeme da i vi tako pripremite svoju djevojčicu ili dječaka. Kako bi veselje pred vama bilo još veće, pobrinuo se City Center one s nagradnom igrom „Sve za školu + auto“. Opremite svog školarca, pročitajte pravila za City Center one East i West te pravila za City Center one Split. Svoje mališane opremite neodoljivim kombinacijama u kojima će zasjati na tako najuzbudljiv dan, a vi osvojiti novi Citroën C3!

Neizostavan dio garderobe slatke prvašice: cool traper haljinica s tregerima i neodoljiva prugasta majica s kragnicom. Frajerica će uz to rado kombinirati praktične visoke tenisice i bijelu vesticu koju će, za potpuni dojam, vezati oko struka. Naravno, šarena školska torba s pratećom vrećicom za papuče i pernicom apsolutni je prioritet. Da bi se osjećala još odraslijom, tu je i ručni sat s kojim će se praviti važna pred novim prijateljima.

Sat Flik Flak, Watch Centar, 329 kn; tenisice Converse, ShoeBeDo, 230,30 kn; vesta Zara, 79,90 kn; majica, OVS, 75,99 kn; školska torba 3 u 1, Baby Center, 799,99 kn; voštane boje Milan, Tisak Media, 23 kn; haljina, Mango, 149,90 kn

Mali će šarmer pozirati u tamnim trapericama, slatkoj košuljici i s velikim osmijehom na licu. Kako su njemu praktičnost i udobnost najvažnije, uz šminkerski će outfit najradije obuti trendi tenisice koje i inače obožava. A najponosniji će ipak biti na svoju školsku torbu, pernicu i vrećicu za papuče koje obiluju printovima njegova omiljenog crtanog filma. Naravno, i njegove bilježnice moraju biti u istom stilu.

Sat s.Oliver, Krona, 350 kn; crtančica, Tisak Media, 2 kn; tenisice Nike, Shooster, 599 kn; košulja, Mango, 99,90 kn; školska torba 3 u 1, Baby Center, 799,99 kn; traperice, C&A, 150 kn 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Povratak u školske klupe

Organizacija mira

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići