Najtraženiji novogodišnji komadi

Crveno donje rublje je klasik

Neki će reći kako je riječ o praznovjerju, drugi će, pak, slijepo slijediti uvjerenje da crveno donje rublje donosi ljubav. Bez obzira na to u koju ste se skupinu svrstali, velika je vjerojatnost da ćete ovog Silvestrova i vi uskočiti u crveno donje rublje. Pamuk, čipka ili neki drugi, vama omiljeni, materijal posebno moćno izgledaju u crvenom izdanju. Osim toga, brojni tvrde kako i sam pogled na crvenu boju izaziva strast. Iako izvor ovog vjerovanja nije poznat, zanimljiva je činjenica kako u zapadnom svijetu postoji u gotovo svakoj kulturi te pronalazi poklonike među osobama oba spola i gotovo svake životne dobi.

Ipak, žene su te koje najčešće u novogodišnjoj noći posežu za crvenim donjim rubljem kao amajlijom – za sreću u ljubavi u narednoj godini. No, bez obzira na to je li riječ o praznovjerju ili crveno donje rublje zaista donosi sreću, činjenica je kako se i samim njegovim odijevanjem osjećamo posebno, ženstveno i senzualno. A poznata je tvrdnja kako je većina našeg vizualnog dojma u stavu koji imamo i nastupu kako se predstavljamo. Stoga i ne čudi što je ova informacija dospjela u pop kulturu te smo njome svake godine iznova bombardirani sa svih strana.

Grudnjak, Intimissimi, 282,54 kn (37,50 €); gaćice, Intimissimi, 101,72 kn (13,50 €)

H&M, 225,96 kn (29,99 €)

Osim ženstvenosti, crvena simbolizira i moć, stoga će i odjeća u toj boji biti odličan odabir za posljednji tulum u godini. Međutim, kao i s ostalim stvarima u životu, tako ni s crvenom bojom ne valja pretjerivati jer biste mogli postići potpuno suprotan učinak. Naime, previše crvene u kombinaciji s iznimno snažnim stavom može negativno djelovati po vašu sliku. Stoga je važno da u kombinaciju uključite i pokoji dodatak u drugom tonu, a crna i srebrna ovog će prosinca biti najbolji odabir!

Grudnjak, Tezenis, 159 kn (21,10 €); gaćice, Tezenis, 79,90 kn (10,60 €)

Yamamay, 301 kn (39,95 €)

Iako se gotovo podrazumijeva da crveno donje rublje dolazi u čipkastom izdanju, ne morate nužno odabrati tako izazovan materijal kako biste postigli isti efekt. Dapače, preferirate li udobnije donje rublje ili pak sportske varijante, nećete pogriješiti. Jedino je važno da vam u donjem rublju bude ugodno te da savršeno pristaje kombinaciji komada koje iznad njega nosite. Vjerovanje se ipak odnosi na boju, a ne na modele.

Grudnjak Guess, Peek & Cloppenburg, 229,95 kn (30,52 €); gaćice Guess, Peek & Cloppenburg, 159,95 kn (21,23 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Osnovni komadi u koje trebate investirati ove zime

Traper kao osnova stylish kombinacija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići