Najveće gastro događanje

U City Centeru one Split od 23. do 25. veljače na City Food Festivalu očekuje vas spoj vrhunske gastronomije i odlične zabave!

Dođite na trodnevni gastro festival u City Center one Split i uživajte u najfinijim delicijama i odličnoj atmosferi uz najpoznatije kuhare, slastičare, blogere i brojna poznata lica. Naime, od 23. do 25. veljače održat će se najveći ovogodišnji splitski gastro događaj. Tako će na 15 pomno odabranih radionica sudjelovati najpoznatiji domaći kuhari, ali i ostali sudionici koji će prezentirati svoja znanja i vještine pripreme zdrave i ukusne hrane.

Stolni mikser KitchenAid, My House, 4990 kn; nadstolnjak Villeroy&Boch, My House, 198 kn; rukavica Villeroy&Boch, My House, 103 kn

Razmazite svoja nepca i uz Sajam delikatesa na kojem ćete moći kupiti odabrane domaće proizvode. Kuhari Tomislav Špiček, Robert Žmire, Hrvoje Zirojević, Christian Misirača, Mate Janković, glumica Ana Gruica te pjevač Luka Nižetić, ali i brojni chefovi omiljenih lokalnih restorana kuhat će za vas i otkriti vam poneku kulinarsku tajnu.

Višenamjenski mlinac Tefal, Elipso, 189 kn; tava s poklopcem Silit, My House, 1499 kn; ribež, Müller, 319,90 kn; kuhinjska krpa, Posteljina.hr, 29,90 kn

U Cityjevoj kuhinji okušat će se i voditeljice Festivala Marijana Batinić i Doris Pinčić Rogoznica. Odlična je vijest da ćete sve pripremljene delicije moći odmah i kušati. Osnove kuhanja ondje će naučiti i vaši najmlađi, koji će se imati priliku odlično zabaviti sudjelujući na Dječjem kulinarskom showu. Vidimo se!

Mlinac za papar
Müller, 339,90 kn
Pjenjača
Müller, 159,90 kn
Pekač wafla
Tefal, Elipso, 339 kn
Posuda s poklopcem
i boca za ulje
Lonci & poklopci by Bajde
173,29 kn i 84,83 kn
Kalupi
Interspar, 74,99 kn

Artikle odabrala: Silvia Dvornik

INSPIRIRAJTE SE

Unesite boju života u svoj dom

"Majka mi je najveća modna kritičarka"

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići