Unesite boju života u svoj dom

Snažna crvena nijansa izaziva jednako snažne emocije pa je ljudi ili vole ili je uopće ne koriste. Ista stvar je i u uređenju doma. Ako želite prostoru dati svježinu i sasvim novu energiju, posegnite za detaljima u crvenoj nijansi

Neka vam Dan zaljubljenih bude inspiracija za novi izgled vašeg doma! Nije nužno da cijeli interijer bude u spomenutoj nijansi. Ponekad je dovoljan samo jedan detalj koji će sve izmjeniti, a u ovako snažnoj boji imat će itekako upečatljiv učinak. Prvo što možete promjeniti bez velikog troška su jastučnice na kauču, krevetu ili fotelji. Također, ako ste se napokon odlučili za tepih, kupite neki crveni! Stolna lampa zanimljivog dizajna itekako je poželjan detalj koji će ukrasiti vaš dnevni boravak ili pak noćni ormarić.

Kućni ogrtač, Lisca, 195 kn; sokne, Calzedonia, 49,90 kn; sokovnik Bugatti Vita, Lonci & poklopci by Bajde, 1.354,81 kn; sapun Les Délices, Douglas, 16,90 kn; spužvice za make up, Douglas, 23,90 kn; lampa, Perfecta Dreams, 509 kn

U kupaonicu primjerice dodajte sapun u boji, pokoji ručnik ili pak samo kućni ogrtač. Kuhinja je također odlično mjesto na kojem se možete poigrati ovom nijansom. Puno je kućanskih aparata upravo u crvenoj boji pa možete birati. Zanimljiv izbor je retro toster ili pak moderan minimalistički sokovnik. Ukoliko sve to već imate, lonac u crvenoj nijansi je pravi izbor za vas. Ako ste strastveni ljubitelj tehnologije, posegnite za crvenim mišem ili slušalicama koji će vam uvijek iznova uljepšati dan. Usisivač vam pak može postati omiljeni kućanski aparat ako odaberete neodoljiv dizajn i boju!

Lonac Delimano, Top Shop, 299 kn; tepih 60×120, Family – Intertekstil Stanić, 139,90 kn; dekorativni prekrivač, Vitapur, 91,96 kn; slušalice Beats EP On-Ear, iSTYLE, 789 kn; usisavač Electrolux, Elipso, 1.599 kn; toster Russel Hobs, Elipso, 551,20 kn; miš Genius, Santa Domenica, 49 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Neutralne nijanse doma

Darovi s ljubavlju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići