Nakit kao iz bajke

Najnovija Pandorina kolekcija nakita iznova piše povijest dizajna koristeći raskošno kamenje, vrhunsku obradu metala te eksperimentirajući s novim metodama izrade

Naime, Kraljevska priča naziv je nove linije koja sadrži neodoljive elemente iz svijeta plemstva. Tako je nastao dizajn koji karakterizira spoj starinskih i suvremenih komada. Delikatnim uzorkom čipke prožeti su prstenje, narukvice i privjesci koji ujedno dočaravaju bogatstvo kraljevskih ukrasa.

Rezultat ovog zamišljenog svijeta je kolekcija prepuna očaravajućih kontrasta kreiranih za svakodnevno nošenje. Živite suvremenu bajku i uživajte u originalnom Pandora nakitu.

Prsten čiji je dizajn nadahnut začaranom krunom optočen je blještavim kamenčićima u kontrastnom crno-bijelom spoju.

Srebrni prsten, 545 kn

Zanimljiv komplet čine naušnice, kraljevske kapljice, u spoju čipkaste teksture i transparentnog kamenja te ključić u formi privjeska, kraljevski ključ ljubavi koji možete nositi na lančiću, ali i narukvici.

Srebrne naušnice, 700 kn

Srebrni privjesak, 430 kn

Još jedan neodoljiv privjesak, čija je preciznost izrade fascinantna, dolazi u varijanti mini dvorca.

Srebrni privjesak, 355 kn

Narukvica kao baza za neodoljive privjeske početak je svake nove Pandora priče. Naravno, možete je nositi samostalno, decentno samo s jednim ili pak ukrašenu mnoštvom atraktivnih privjesaka.

 

Glamurozan prsten optočen blještavim kamenčićima sadrži i jedan masivni, upečatljiv kamen.

Prsten Pandora Rose, 940 kn

 

Naušnice vintage sjaja možete nositi u kompletu s ogrlicom Starinski sjaj koja nosi identičan privjesak.

Naušnice Pandora Rose, 700 kn

Ogrlica Pandora Rose, 940 kn

Foto: Pandora press

INSPIRIRAJTE SE

Inspirirano Dalekim istokom

Crno-bijelo

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići