Neizostavan modni dodatak svake sezone

Funkcionalno i dekorativno remenje

Modni dodaci gotovo isključivo imaju estetsku svrhu nadopune outfita. Nakit, marame i slični komadi često nemaju konkretan razlog uključivanja u kombinaciju, osim činjenice da je zaokružuju i oplemenjuju. Međutim, jedan modni dodatak, uz estetsku, ima i funkcionalnu svrhu, pa je zato stalan stanovnik ženskih i muških ormara, neovisno o sezoni i trendovima koji vladaju. Riječ je o remenima, koji ne podliježu smjenama trendova, ali se svakih nekoliko godina nađu na listi najtraženijih komada.

Njihova je osnovna funkcija sužavanje struka na donjim dijelovima kako bi savršeno pristajali vašoj figuri. Stoga su najčešća pratnja hlačama i trapericama, no nerijetko se spajaju i sa suknjama, pa i haljinama. Kod ova druga dva odjevna komada glavna im je uloga naglašavanje najužeg dijela tijela, pa u tim kombinacijama imaju primarno estetsku svrhu. U crnom i smeđem kožnom izdanju vječni su klasik što prkosi sezonskim hitovima, zato i jesu prvi odabir većine žena. Odabir nijanse će, naravno, ovisiti o ostatku vaše garderobe i stilskim preferencijama. No, jednom kad pronađete idealnu nijansu ovih dviju boja, dovoljna će vam biti samo dva modela, jedan sa zlatnom i jedan sa srebrnom kopčom, za baš svaki vaš outfit.

Replay, 25,88 € (194,99 kn)

Massimo Dutti, 39,95 € (301 kn)

Mona, 29,99 € (225,96 kn)

Unatrag nekoliko desetljeća ključ dobrog ukusa i stila krio se u tome koliko ste dobro spojili torbicu, remen i cipele, pa se miješanje boja smatralo velikim modnim prekršajem. Danas ne vrijede toliko stroga pravila i igranje nijansama ne samo da je dopušteno nego se i potiče. Ipak, njegujete li klasičan izgled i profinjenije odjevne komade, ovaj biste koncept mogli primjenjivati u svojim svakodnevnim kombinacijama. Međutim, u tom slučaju trebate voditi računa da na raspolaganju imate remen u idealnoj nijansi za baš svaki par obuće, što će, volite li se poigrati bojom cipela i torbice, biti malo izazovniji zadatak. Srećom, ponuda trgovina i dalje je dovoljno bogata, pa ćete pronaći prateći remen za većinu klasičnih boja. Preferirate li, pak, nositi haljine kojima volite dati svoj osobni pečat, primjetan metalni remen u zlatnom ili srebrnom izdanju bit će savršen odabir za vas. Ne samo da će naglasiti vaš struk i nadopuniti haljinu, nego će i privlačiti poglede na vaš najuži dio tijela.

Tommy Hilfiger, Peek & Cloppenburg, 39,82 € (299,90 kn)

Mango, 22,99 € (173,22 kn)

Aldo, 19,24 € (144,96 kn)

Foto: Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

Traperice na sniženju – izdvojili smo favorite!

Beauty školica: Okoloočna njega

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići