Neodoljiva kolekcija u znaku Minnie Mouse

Mame i kćeri oduševit će nova Yamamay capsule kolekcija posvećena Disneyjevoj junakinji

Ovog proljeća i ljeta Yamamay je pripremio pravu poslasticu za sve djevojčice i one koje se tako osjećaju. Naime, u travnju su predstavili dio nove capsule kolekcije posvećene Minnie, Disneyjevu liku s daleko najviše stila.

Ova capsule kolekcija licencirana od strane Disneyja dolazi u dva dijela. Prvi, proljetni, već čeka na mame i njihove djevojčice koje će obožavati usklađene komade. Bilo da se odlučite na pidžame s dugim donjim dijelom ili one s kratkim, ovaj će vas preslatki lik dočekati u obje varijante. I to u trendi kombinaciji mint nijanse i pastelnih tonova.

Za odrasle, 279 kn

Za djevojčice, 229 kn

Za odrasle, 229 kn

Za djevojčice, 199 kn

Odrasli dio kolekcije uključuje i cool noćnu haljinu koja nas je osvojila na prvi pogled. A djevojčice će za sebe pronaći i komplet donjeg rublja koji uključuje gaćice i udoban top.

Noćna haljina, 199 kn

Komplet donjeg rublja za djevojčice, 119 kn

Srećom, za drugi dio kolekcije nećemo morati dugo čekati jer će u Yamamay trgovine doći već u drugoj polovici svibnja. Ali to ne znači da je nestrpljenje tim manje. Dapače, kad znamo da se sastoji od odjeće za plažu i kupaćih kostima za djecu, ne možemo dočekati uživo vidjeti nastavak ove šarmantne Minnie kolekcije. No željno iščekujemo i muški dio kolekcije koji je posvećen Marvelovim Osvetnicima. Pa će tako velike i male frajere dočekati omiljeni superheroji poput Hulka, Spidermana i Capitan Americe.

Foto: Yamamay press

INSPIRIRAJTE SE

Baš kao Barbie

Jarko žuta u svom najboljem izdanju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići