Neodoljivi blagdanski paketi

Najljepši božićni darovi stižu nam iz Kiehl'sa i Nuxea

Kiehl’s otvara blagdansku sezonu posebnim izdanjem od deset proizvoda koje je grafički osmislio dizajner Andrew Bannecker. Tako je nastala originalna ambalaža za limitiranu seriju krema Crème de Corps, Crème de Corps Whipped i Ultra Facial Cream, tonera Calendula Toner, koncentrata Midnight Recovery Concentrate, balzama Butterstick Lip Treatment te sapuna od grejpfruta, lavande i korijandera. I upravo su ti proizvodi idealno rješenje za originalne darove prožete blagdanskim duhom.

Poklon paket, Kiehl’s, 850 kn

„Kolekcija je kombinacija impresivnih poklon kutija, odvažne grafike, upečatljivih boja i neočekivanih primjesa zlatne nijanse: Kiehl’sova prava blagdanska zemlja čudesa!“, kaže Maria Gustafson, viša zamjenica direktora Kiehl’sovog odjela Global Creative. Ova blagdanska kolekcija uključuje i odabir proizvoda u poklon paketima po vlastitom izboru, a poklon kutije iz posebnog zajedničkog izdanja grafičkog dizajnera Andrewa Banneckera i Kiehl’sa dostupne su na svim Kiehl’sovim prodajnim mjestima.

Poklon paket, Kiehl’s, 875 kn

Muški poklon paket, Kiehl’s, od 262 kn (dva proizvoda)

Što se pak Nuxeove ponude tiče, ondje su baš kao i svake godine pripremili najčarobnije proizvode upakirane u specijalnu ambalažu. Zgodno je spomenuti Nuxe Best Seller poklon set koji sadrži sve ono što će voljenu osobu zaštititi od glave do pete.

Pokon paket Best Seller gift set Nuxe, Farmacia, 185 kn

Sadrži Rêve de Miel Medeni balzam za usne s propolisom, Rêve de Miel kremu za ruke i nokte, Huile Prodigieuse Čudesno suho ulje i zaštitnu kremu Creme Fraiche de beaute za 48-satnu hidrataciju.

Poklon paket Prodigieux le Parfum gift set Nuxe, Farmacia, 298 kn

Također, Nuxe ima i savršen poklon za njega koji se sastoji od gela za tuširanje i dezodoransa bez alkohola i aluminijevih soli muževnog, drvenastog i pikantnog mirisa. Stoga, ako još uvijek niste sigurni što pokloniti, s ovim neodoljivim beauty poklon paketima ne možete pogriješiti.

Muški poklon paket Nuxe Men, Farmacia, 100 kn

Pokon paket Iconic gift set Nuxe, Farmacia, 288 kn

Foto: Kiehl’s i Nuxe press

INSPIRIRAJTE SE

Blagdansko ruho mirisne legende

Beauty slagalica

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići