Blagdansko ruho mirisne legende

Kolekcionari, ali i obožavateljice Chanelove kultne petice bit će oduševljeni, jer je upravo uoči blagdana lansirano jedinstveno limitirano izdanje u crvenoj bočici

Legendarna prozirna bočica koju je dizajnirala Coco Chanel postala je crvena i to za kultni miris N°5 Eau de Parfum, ali i ono novije izdanje N°5 L’EAU Eau de Toilette. Prepoznatljiva bočica, koja je postala manifestom moderne estetike, dizajnirana je 1921. godine, a njen se dizajn s vremenom suptilno mijenjao, zadržavajući glavna obilježja.

Ovaj olfaktivni dvojnik Gabrielle Chanel, odnosno kako ga nerijetko nazivaju “ženski miris s mirisom žene“, cvjetno je aldehidni parfem kojem tako dobro pristaje crvena bočica. Naime, to je boja koja ništa ne zadržava, koja utjelovljuje, obećanje je posvećenosti i samopouzdanja te predstavlja svu smjelost i snagu žene koja je stvorila vlastitu sudbinu.

Chanel N°5 Eau de Parfum 100 ml, Müller, 1264,90 kn

Crvena boja uvijek simbolizira neupitnu ženstvenost, a novo ruho mirisa N°5 u duboko crvenoj staklenoj ili kristalnoj bočici predstavlja još jedan neodoljivi vid tog arhetipskog ženskog mirisa u ograničenoj blagdanskoj seriji. A poruka svim muškarcima koji nisu sigurni u izbor poklona – ovo je idealan dar s kojim ne možete pogriješiti!

Chanel N°5 L’EAU Eau de Toilette 100 ml, Douglas, 1265 kn

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Bogata formula za hladne mjesece

Ljubičasti trag

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići