Neodoljivi trokutići

Ono što nosimo ispod odjeće vrlo je važno mnogim ženama, jer donje rublje osim udobnosti daje i samopouzdanje. Odličan je osjećaj znati kako vaša odjeća skriva zavodljiv kompletić…

Najpopularniji komad donjeg rublja su grudnjaci u obliku trokutića, pa smo tako na zadanu temu odabrali pet top modela. U duhu Dalekog istoka tu se našao neodoljiv grudnjak upotpunjen izvezenim likovima leoparda. Njegovom šarmu doprinosi odličan sklad jednostavnosti i efektnih detalja.

Intimissimi, 119,50 kn

Zvjezdice koje su svoje mjesto pronašle u većini novih kolekcija smjestile su se i na ovom popularnom modelu koji čine sitna mrežasta tekstura i trendi motiv u dvije varijante.

Yamamay, 79,50 kn

Osim crnih modela nose se i sve nijanse ružičaste, a ova tamnija vrlo je senzualna, osobito u čipkastoj verziji.

Tezenis, 49,90 kn

Čipka, ali i popularni potpis krase ovaj grudnjak koji je spoj sportske i elegantne forme.

Calvin Klein, Peek&Cloppenburg, 279,95 kn

Idealan za sve romantičarke komad je u puderastoj nijansi bogato ukrašen raskošnom cvjetnom čipkom.

H&M, 99,90 kn

Foto: H&M i press

INSPIRIRAJTE SE

Zavodljiv kućni look

NASA kao lajtmotiv

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići