Zavodljiv kućni look

Kako u hladnim mjesecima više vremena provodimo među svoja četiri zida, tako i ondje itekako možemo uživati u svom ženstvenom looku

Dovoljno je odjenuti se u udoban saten crnog sjaja, odabrati neodoljive papuče…
Uživajte u lijepom donjem rublju, primjerice gaćicama s printom cvijeća i ukrašenim čipkom u gornjem dijelu. Ogrnite se laganim satenskim blejzerom ispod kojeg odjenite grudnjak trenutačno najpopularnije trokutaste forme i prozirne teksture izvezene cvjetnim motivima.

Gaćice, Initmissimi, 119 kn

Blejzer, H&M, 299 kn

Grudnjak, Tezenis, 99,90 kn

Novi kućni look upotpunite širokim satenskim hlačama koje, osim što odlično izgledaju, nude i udobnost. Šećer na kraju neka budu papuče i to one upotpunjene krznenim detaljem.

Hlače, H&M, 199 kn

Papuče, Oysho, 89,90 kn

A kako bi vaš interijer zablistao, upotpunite ga ukrasnim jastucima s izvezenim ornamentima. Također, dobro će vam doći i praktična četka za kosu koju, osim kod kuće, možete nositi i sa sobom, jer zahvaljujući praktičnoj formi stane u svaku torbicu.

Ukrasni jastuk, Family by Intertekstil Stanić, 119,90 kn

Četka za kosu, New Yorker, 24,90 kn

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Klasični komadi

Prizvuk romantike

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići