Nepogrešiva nijansa

Bezvremenska bež boja prkosi trendovima i sezonama

Kad želimo elegantan look, uz bijelu i crnu, bež nijanse bit će najbolji odabir. Odmjerene i neutralne, a istovremeno tople i nježne, pristajat će svakoj situaciji i prigodi kojoj ih namijenite. Bilo na odjevnim komadima ili na dodacima, s bež bojom teško da ćete moći pogriješiti jer će se spojiti s većinom kolorita koji već posjedujete u svojim ormarima.

Nevjerojatno dobro pristaje haljinama svih krojeva. Od užih formi do koljena koje se efektno vežu u struku preko košulja-haljina pa sve do maksi lepršavih varijanti. Bež će nijansa uvijek biti ukorak s trendovima i pristajati svim stilovima. I sasvim je svejedno radi li se o haljini za posao ili casual varijanti za šetnju gradom, u bež će izvedbi imati chic prizvuk. A isto vrijedi i za trendi komplete s hlačama širokih nogavica koje posljednjih nekoliko sezona obožavamo.

Jake’s, Peek & Cloppenburg, 699 kn

Majica, Orsay, 199,90 kn; hlače, Orsay, 269,90 kn

U toplim mjesecima crne dodatke spremamo u garderobe, a na scenu dolaze svijetle nijanse. I dok će brojne među nama posegnuti za bijelim varijantama, ostale će biti rezervirane prema ovoj osjetljivoj nijansi. Baš će zato bež boja biti izvrstan izbor. Istovremeno svijetla, manje je osjetljiva na prljanje pa je zato volimo vidjeti na torbama i natikačama koje će nas služiti baš svaki dan.

Carpisa, 229 kn

 

Mango, 349,90 kn

Posebno dobro pristaje malim dodacima koji su u čestoj primjeni. Jer osigurava njihovo spajanje s gotovo svakim koloritom na odjevnim kombinacijama. Predimenzionirane sunčane naočale postat će sastavni dio svakog našeg looka za sunčanih dana. Pa uz jedan crni model valja imati i svijetlu opciju koja će razbiti monotoniju. A retro torbice za mobitel, koje se polako vraćaju na modnu scenu, u bež boji dobivaju sofisticiranost koja je nedostajala onima koje smo nekada nosili.

Aldo, 260 kn

H&M, 99,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Must-have okviri

Najmlađi u proljetnom izdanju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići