Must-have okviri

Komad bez kojeg ne možemo zamisliti sunčane dane

Volimo ih nositi i zimi, ali ipak njihove glavne sezone tek su pred nama. Zato je idealan trenutak za pronalazak novog okvira koji će vas pratiti u narednim mjesecima. Nije važno pripadate li skupini koja za svaki look ima odgovarajući model sunčanih naočala ili ste klasičarka koja će uložiti u jedan koji će nositi baš svaki dan. Proljeće je sezona kad ste u potrazi za svojim novim miljenicama. Stoga smo vam pripremili mali vodič must-have okvira koji će obilježiti proljeće i ljeto te biti stylish dodatak koji skriva pogled i štiti od sunca.

Mali modeli sunčanih naočala cool su komadi koji savršeno pristaju ležernim street style kombinacijama. A zbog svog nerijetko upečatljiva dizajna vrlo jednostavno postaju naglasni komad svakog outfita. Ako pak tražite mali okvir koji ćete bez problema kombinirati u svaki proljetni i ljetni look, odaberite okrugli model retro prizvuka.

Kenzo, Ghetaldus optika, 1340 kn

Mango, 169,90 kn

Mačkasti okviri i dalje će vladati romantičnim kombinacijama i biti upečatljiv dodatak u šetnji sunčanim ulicama. Posebno kad dolazi u jednoj od jarkih boja koje će osigurati stylish kontrast neutralnim lookovima. Kad su nijanse u pitanju, upečatljive boje poput crvene ili pak nježne kao boja breskve, sasvim je svejedno, bitno je da se ističu.

Bottega Veneta, Optika Anda, 2530 kn

Aldo, 120 kn

Ako želite ziheraški model koji će se lako uskladiti s baš svakom kombinacijom, a istovremeno biti stylish – retro okviri bit će pun pogodak. Dolaze u brojnim varijantama u kojima će svaka žena pronaći svog favorita. Coolerice neće moći odoljeti varijaciji pilotskih okvira koje će moći nositi još godinama. A sve ljubiteljice chic kombinacija svoje će sunčane naočale pronaći u varijanti masivna crna okvira koje krase zlatni detalji. No ne smijemo zaboraviti niti na predimenzionirane kvadratne okvire koji neodoljivo podsjećaju na sedamdesete godine i izvrsno prate baš svaki stil.

Dolce & Gabbana, Optika Anda, 1630 kn

Dior, Optika Optotim, 2286 kn

Versace, Optika Anda, 3181 kn

Foto: Optika Anda i press

INSPIRIRAJTE SE

Lakoća proljetnog make-upa

Snaga nježnih boja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići