Nešto kao “baklava” s višnjama

Voćna varijanta voljene slastice iz kuhinje naše Sanje Mijac

Dok mnogi priznaju samo onu s orasima, sve je više onih koji se okreću i voćnim kombinacijama ovog kolača pa ćemo ju nazvati nešto kao baklava. Voćne baklave idealne su baš za ovo toplije vrijeme koje nam, nadamo se, stiže. Jako su osvježavajuće, a priprema je vrlo jednostavna.

Još malo pa će i višnje zacrveniti naše vrtove, a nema ljepšeg osjećaja nego kad ih s drveta prenesete u kolač. Ne možete li doći do svježih, poslužit će i one kupovne iz staklenke, kao i danas, dok još nema domaćih. Ako u blizini imate tržnicu, svakako provjerite njihovu dostupnost i tamo, možda osim višanja pronađete još koju namirnicu koja će vas inspirirati za neko drugo ljetno jelo.

U slast!

Šećer Agragold, 1 kg, 5,99 kn; suncokretovo ulje S-BUDGET, 1 l, 11,99 kn; tekući jogurt Dukat, 1 kg, 15,99 kn; kompot od višnje, 680 g, 9,99 kn; prašak za pecivo Dolcela, 6 komada, 5,49 kn; vanilin šećer Dolcela, 6 komada, 5,49 kn; jaja Perfa, 10 komada, 14,99 kn; listovi za savijače Clarum, 6,99 knFoto: Sanja Mijac

INSPIRIRAJTE SE

Zanimaju vas novi hit-naslovi u knjižarama?

Čokoladni banana kruh

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići