Zanimaju vas novi hit-naslovi u knjižarama?

Složili smo malu listu izvrsnih noviteta – ovo je naš Book Mix

Odakle početi, kako završiti? To su pitanja svakog tko želi napisati dobru preporuku knjiga u svibnju. Razlog tomu je što izdavači kreću s asovima u rukavu i što je ljeto bliže, hitova je sve više. No zato imamo ove članke kako bismo vam uvijek ponudili najnovije zanimljive knjige. Evo što je naš Branko Matijašević pronašao u knjižarama.

Mala čajana u Tokiju – Julie Caplin

Novi hit autorice bestselera o putovanjima – i ljubavima koje skrivaju. Nakon Islanda i Danske, Julie nas vodi na daleki istok – u Tokio. Blogerica za putovanja Fiona, dobije priliku posjetiti Japan te se onamo zaputi s puno entuzijazma.

Na aerodromu je dočeka šok koji nije očekivala ni u snu: ploču s njezinim imenom drži fotograf Gabe koji joj je prije deset godina slomio srce. Ipak, čini se da je se Gabe ne sjeća. Ali to nimalo ne olakšava stvar jer se stare strasti teško gase. Hoću knjigu, 99 kn

Istinska ljubaznost – Houston Kraft

Ljubaznost u današnjem svijetu, nažalost, nije normalna. Iako će svatko za sebe reći da je ljubazan i suosjećajan, za brojnim se ljudima koji pate nitko neće ni osvrnuti, a današnjem podijeljenom, usamljenom i tjeskobnom svijetu ljubaznost je važnija nego ikad.

Houston Kraft u ovoj inspirativnoj knjizi, koju ćete htjeti imati za sebe i rado poklanjati drugima, govori o istinskoj ljubaznosti – onoj koju svijet treba. On nas svojom pričom navodi da pogledamo u sebe i krenemo u stvarnu promjenu kako u sebi, tako i u drugima. Hoću knjigu, 99 kn

Govorili su da sam preosjetljiva – Federica Bosco

Što kažete na ova pitanja: Osjećaš promjene raspoloženja, hvataš skrivene poglede, zamjećuješ nedorečenosti? Imaš bogat unutarnji život, tražiš harmoniju, iako te ponekad muče bujice misli? Izbjegavaš koncerte i velike događaje, jer te metež istodobno potiče i otuđuje, kao da si u mjehuriću sapunice?

Kad vidiš nekoga tko se osjeća loše, odmah znaš što učiniti da bi mu bilo bolje? Ako ste na dio ovih pitanja odgovorili potvrdno, sigurno ste vrlo osjetljiva osoba i zbog toga vam je u životu ponekad znalo biti jako teško. Uz ovu knjigu ćete naučiti kako od visoke osjetljivosti napraviti svoju prednost, a ne je tretirati kao nedostatak. Hoću knjigu, 129 kn

Godinu starija, godinu bolja – Caroline de Maigret i Sophie Mas

S razigranom duhovitošću, praktičnim savjetima i mudrim opažanjima, autorice bestselera Kako biti Parižanka u svakoj prilici ovog se puta hvataju u koštac s pariškim umijećem odrastanja.

Dok progovaraju o ljubavi, zavođenju, modi i spojevima, ali i o obitelji, poslu, samačkom životu i prihvaćanju nesavršenosti, Caroline de Maigret i Sophie Mas opet će vas zabaviti, izreći ono što ne očekujete čuti, ali baš onako kako to želite čuti. U isti mah dirljiv i urnebesno smiješan, ovaj divan vodič bez dlake na jeziku pronicljivo ilustrira što to znači biti punokrvna žena. Hoću knjigu, 129 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Hit knjige koje obogaćuju život

Čokoladni banana kruh

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići