Sportska elegancija

Zimski sportovi kao stvoreni su za zanimljive modne kombinacije

Za bavljenje zimskim aktivnostima vrlo je važna udobna i topla odjeća koja nam omogućuje slobodu pokreta. No, to ne znači da se moramo odreći trendi komada i atraktivnih kombinacija. Za koju god aktivnost se odlučite, neka vašim zimskim lookom prevladavaju svijetle nijanse koje će na snijegu doći do posebnog izražaja.

Klizanje je jedan od omiljenih oblika rekreacije zimi gdje zanimljiv outfit dolazi do posebnog izražaja. Skinny traperice ukrašene bisernim perlicama i elegantna bijela dolčevita odličan su odabir za ovu vrstu aktivnosti. Pridodate li im beretku i rukavice sa sličnim detaljima te neizostavnu teddy bundicu prljavobijele boje, osigurat ćete si elegantan i topao look. A za kraj uzbudljivog dana, nagradite se vrućim čajem.

Kaput, Springfield, 599 kn; klizaljke, Hervis, 329,99 kn; beretka, s.Oliver, 159 kn; traperice, Calzedonia, 315 kn; rukavice, s.Oliver, 239 kn; dolčevita, Esprit, 299 kn; sat, Swarovski, 2739 kn; kuhalo za vodu Bugatti, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 1064,46 kn

 

Udobnost i toplina izrazito su važni kad birate odjeću za skijanje. Funkcionalne hlače i jakna jamče suhoću, a crne rukavice i kaciga čuvat će vas od nezgoda. Debela vesta s praktičnim džepovima bit će odličan komad za opušteno ispijanje čaja ili kuhanoga vina nakon napornog spusta. Ne zaboravite odabrati i adekvatnu skijašku opremu jer će vam samo kvalitetne pancerice i skije osigurati dobru i sigurnu rekreaciju.

Ski jakna McKinley, Intersport, 1359,95 kn; ski hlače, Sport Vision, 749 kn; kaciga Alpina, Hervis, 1349 kn; vesta Taifun, Gerry Weber,
769 kn; rukavice, Superdry, 599 kn;  pancerice, Hervis, 1099 kn; skije za najam Head, Hervis, cijena na upit; štapovi, Hervis, 249 kn 

 

https://www.instagram.com/p/71-PXAmusv/

https://www.instagram.com/p/BdsuXK8jjtt/

https://www.instagram.com/p/Br-HGNTl69d/

https://www.instagram.com/p/BRStwd5B47y/

https://www.instagram.com/p/BrusJ44h0SE/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Igra slojeva

Zimski modni accessories

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići