Nezaobilazan plise

Omiljena forma suknje opet se našla u mnogobrojnim kolekcijama za novu sezonu

Njena lepršava i plisirana tekstura i dalje osvaja pa se tako osim klasičnih modela mogu pronaći i oni s inovativnim elementima, poput poruba od čipke ili gume na struku – sportskog predznaka. Najaktualnija dužina je i dalje ona u midi izdanju, koja je ionako sinonim ženstvenosti.

Jedna od najotmjenijih kombinacija, ona crno-bijela, našla se i na plisiranoj suknji koja u pojasu ima praktičnu široku gumu. Ovaj komad najbolje će se uklopiti u elegantne poslovne outfite uz košulje, bluze-bodije i klasične salonke.

H&M, 299 kn

Crvena suknja uvijek će vas dovesti u središte pozornosti pa želite li privući pažnju, obavezno birajte model u vatrenoj nijansi. Možete je isfurati uz apsolutno sve crvene komade ili je nositi u mornarskoj varijanti podvučenoj crvenom uz prugaste majice.

New Yorker, 159 kn

Lepršava suknja koja osim plisea nosi i efektni print slova također ima gumu u pojasu. Ovaj model odlično će naglasiti figuru, ali i sve romantične lookove.

Marella, 1405 kn

Jedan od inovativnijih, stylish komada ima prozirnu teksturu, čipkasti porub i atraktivni sportski element – gumu s natpisom u pojasu. Nosite je uz jednostavne majice, štikle ili glomazne tenisice.

Armani Exchange, 1199 kn

Klasična plisirana suknja u raskošnom srebrno-sivom izdanju jednako će dobro pristajati uz dnevne, ali i večernje outfite. Njezina neutralna nijansa pruža vam mogućnost brojnih kombinacija, naročito što se tiče boja.

Zara, 229,90 kn

Model koji nosi zanimljiv print vrlo je upečatljiv pa ga koristite kao bazni komad. Kombinirajte ga isključivo s bojama printa, kako bi cijeli look ostao dobro stilski usklađen.

Mango, 349,90 kn

https://www.instagram.com/p/BsJdxKalgWe/

https://www.instagram.com/p/BtJV_dfBLpu/

https://www.instagram.com/p/Buotfy4AmIR/

https://www.instagram.com/p/BrdJxDEHDS9/

https://www.instagram.com/p/Bnqfxc0BUg7/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Za udoban i elegantan korak

Jakna omiljenog formata

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići