Za udoban i elegantan korak

Prve mokasine isfurali su Indijanci, tako i sam naziv ovih popularnih cipela potječe iz njihovog jezika. Naime, ta udobna obuća u prošlosti se ručno izrađivala od meke kože, stoga i ne čudi što su ih vrlo brzo preuzeli i Europljani, koji su ih u početku nosili kao papuče

Ipak, danas je ovaj model cipela klasika koju obožavaju žene diljem svijeta. Od onih iskonskih modela razlikuju se po đonu i malenoj potpetici, dok neke mokasine imaju samo neku vrst čepova ili pak nekoliko gumenih elemenata na potplatu kako bi što više nalikovale povijesnom originalu te bile što laganije i udobnije.
Ako znamo da su u trendu metalik teksture, onda ćemo bez problema posegnuti za upravo takvim modelom cipela, koji će osim vrhunske elegancije kombinacijama podariti i statement izgled.

Aldo, 649 kn

Životinjski uzorak i dalje je u samom središtu modnih zbivanja pa nećete pogriješiti ako ga odaberete i u varijanti popularnih cipela.

Zara, 299 kn

Graceland, Deichmann, 199 kn

Cipele koje nose elegantnu mašnu u crnoj varijanti, osim za dnevne jako će dobro pristajati i za otmjene večernje outfite.

H&M, 149 kn

Tipični model za poslovne lookove dolazi u pastelnoj boji i ukrašen je zlatnom kopčom, a osim neodoljivog dizajna, krasi ga besprijekorna udobnost.

Pat Calvin, Humanic, 529 kn

Mokasine od meke, brušene kože i izrazito tankih potplata dizajnom najviše nalikuju jednostavnim izvornim modelima od kojih su i potekle.

Mango, 349,90 kn

Plave nijanse cipela opet su jako popularne, naročito ako su načinjene od brušene kože ili njenih inačica.

Moje cipele, 229 kn

https://www.instagram.com/p/Bnb0VkVF_L-/

https://www.instagram.com/p/BlIXP-FnaK8/

https://www.instagram.com/p/BsJSbYthYss/

https://www.instagram.com/p/BpVDTOZg3fE/

https://www.instagram.com/p/BsoNMBRh6ZU/

https://www.instagram.com/p/Bt3XCq9hEWk/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Igra skrivanja i otkrivanja

Svi su ludi za bijelim torbicama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići