Za udoban i elegantan korak

Prve mokasine isfurali su Indijanci, tako i sam naziv ovih popularnih cipela potječe iz njihovog jezika. Naime, ta udobna obuća u prošlosti se ručno izrađivala od meke kože, stoga i ne čudi što su ih vrlo brzo preuzeli i Europljani, koji su ih u početku nosili kao papuče

Ipak, danas je ovaj model cipela klasika koju obožavaju žene diljem svijeta. Od onih iskonskih modela razlikuju se po đonu i malenoj potpetici, dok neke mokasine imaju samo neku vrst čepova ili pak nekoliko gumenih elemenata na potplatu kako bi što više nalikovale povijesnom originalu te bile što laganije i udobnije.
Ako znamo da su u trendu metalik teksture, onda ćemo bez problema posegnuti za upravo takvim modelom cipela, koji će osim vrhunske elegancije kombinacijama podariti i statement izgled.

Aldo, 649 kn

Životinjski uzorak i dalje je u samom središtu modnih zbivanja pa nećete pogriješiti ako ga odaberete i u varijanti popularnih cipela.

Zara, 299 kn

Graceland, Deichmann, 199 kn

Cipele koje nose elegantnu mašnu u crnoj varijanti, osim za dnevne jako će dobro pristajati i za otmjene večernje outfite.

H&M, 149 kn

Tipični model za poslovne lookove dolazi u pastelnoj boji i ukrašen je zlatnom kopčom, a osim neodoljivog dizajna, krasi ga besprijekorna udobnost.

Pat Calvin, Humanic, 529 kn

Mokasine od meke, brušene kože i izrazito tankih potplata dizajnom najviše nalikuju jednostavnim izvornim modelima od kojih su i potekle.

Mango, 349,90 kn

Plave nijanse cipela opet su jako popularne, naročito ako su načinjene od brušene kože ili njenih inačica.

Moje cipele, 229 kn

https://www.instagram.com/p/Bnb0VkVF_L-/

https://www.instagram.com/p/BlIXP-FnaK8/

https://www.instagram.com/p/BsJSbYthYss/

https://www.instagram.com/p/BpVDTOZg3fE/

https://www.instagram.com/p/BsoNMBRh6ZU/

https://www.instagram.com/p/Bt3XCq9hEWk/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Igra skrivanja i otkrivanja

Svi su ludi za bijelim torbicama