Njegov business casual sa sniženja

Klasika i efektna jednostavnost prije svega

Muškarci su odavno savladali koncept capsule garderobe. Njihovi se odjevni komadi uglavnom vrlo jednostavno međusobno spajaju i uvijek garantiraju dobar outfit. Pa će tako klasičnom T-shirtu pronaći mjesto u gotovo svakoj prigodi, a jedan modni dodatak nosit će u svakoj odjevnoj kombinaciji. Zato će se snažnijem spolu shopping na sezonskim sniženjima u City Centeru one East, West i Split dodatno isplatiti. Ne samo da će uštedjeti nego će pronaći genijalne komade iz kojih će potencijal iskoristiti do maksimuma.

Osim toga, za dobar sale shopping možete biti nagrađeni s čak 20 000 kuna! U City Centeru one do 21. kolovoza traje nagradna igra Shopping putovnica u kojoj sa svakih potrošenih 100 kuna dobivate pečat, a sa šest skupljenih sudjelujete i u tjednim izvlačenjima koja vam mogu donijeti 2000 kuna. Da ne duljimo, detaljna pravila proučite na linku i pravac u shopping!

Već spomenuti T-shirt u neutralnoj boji nosit će i uz traperice, uz trenirku, ali i hlače za odlazak na posao. Osim toga, nosit će ga i usred ljeta, ali i zime, kad će ga slojevito nositi kao potkošulju. A mjesto će mu pronaći i u poslovnim kombinacijama kad će preko njega prebaciti sako i u trenutku bazičan casual komad uklopiti u cool business varijantu.

Hugo Boss, Peek & Cloppenburg, 379 kn

C&A, 376,65 kn

Jednako kao i u ženskoj garderobi tako i u muškoj, traperice su apsolutni must-have i baza većine outfita. Pa iako i kod žena imaju namjenu u kombinacijama za razne prigode, muškarci im pronalaze njih još i više. Njihove će traperice proći sve, od ureda pa do kućnih i vanjskih radova. Zato im se posebno isplati nabaviti ih na sniženju i u više boja kako bi pokrili sve namjene. A uz njih na odmet neće biti ni klasična bijela košulja koja će biti izvrstan elegantni par trapericama.

H&M, 150 kn

Mango, 249,90 kn

U muškoj modi na posebnoj je cijeni udobnost. Samo će rijetki patiti za dobar izgled kao što to čine žene. Zato će muška varijanta stylish svakodnevne obuće biti sinergija između izgleda cipele i udobnosti tenisice. I to u boji koja najviše prevladava u njihovu ormaru. Isto će vrijediti i za modne dodatke koji su u njihovu slučaju stvarno svedeni na minimum i moraju imati određenu svrhu i značenje. To je razlog zašto će prije bilo kojeg komada nakita uvijek odabrati efektan ručni sat. Pogotovo kad ga mogu uloviti na sezonskim sniženjima.

Aldo, 419 kn

Invicta, Watch Centar, 2399,60 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Dvoboj traper klasika

Summer essentials

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići