Njegov outfit za plažu

Iako su muškarci vrlo praktični što se tiče odijevanja, i oni sve više pozornosti posvećuju svom izgledu pa se tako često iza nonšalantnog looka krije pomno osmišljeni styling

Bez obzira na sve, osim večernjeg izlaska, ljeti su vrlo važne i kombinacije za plažu. Osim dobrih kupaćih hlačica, odnosno bokserica s atraktivnim uzorkom, bitne su natikače i to one sportske koje su must-have sezone za oba spola. Pobrinite se da vam i majica bude u istom stilu, odnosno obična bijela sa što originalnijim printom ili natpisom.

Šešir, H&M, 69,90 kn; sunčane naočale Ray-Ban, Endi centar, 1100 kn; majica Replay, Fashion&Friends, 340 kn; radio Denver, Elipso, 179 kn; ručnik, United Colors of Benetton, 132,30 kn; naočale za plivanje Speedo, Intersport, 259,95 kn; natikače adidas, Hervis, 159,99 kn; kupaće hlačice, 249 kn

Obvezan rekvizit su i sunčane naočale i to one avijatičarske. No želite li biti pravi trendseter, ne zaboravite na slamnatu fedoru. Aktualni modeli su oni uskog oboda obrubljeni širokom vrpcom. Neizostavan za plažu je velik i mek ručnik u boji mora te naočale za plivanje, ukoliko želite ostaviti dojam iskusnog plivača.

https://www.instagram.com/p/Bg1cwDCAZSL/?taken-by=marianodivaio

https://www.instagram.com/p/BbuZUYhhfXQ/?taken-by=johanneshuebl

https://www.instagram.com/p/BizZDlggeI_/?taken-by=iamgalla

https://www.instagram.com/p/Bk5MnONnf0H/?taken-by=princepelayo

https://www.instagram.com/p/Bk97jVMBgNE/?taken-by=jimchapman

https://www.instagram.com/p/BkLJGUEgvSB/?taken-by=joeylondonstyle

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Prozračni lan za njega

Vruće hlačice za vruće ljeto

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići