Prozračni lan za njega

Ovog ljeta muška je moda u znaku lana koji je idealan materijal za vruće dane!

Lan je odličan materijal za vruće dane kada je muškarcima najvažnije da im je odjeća udobna i prozračna. Nosiv je u svim prilikama, od jutarnje kave do poslovnog sastanka i u njemu će svaki muškarac izgledati i osjećati se odlično. Bilo da se radi o košulji, hlačama ili kombinaciji, nemoguće je pogriješiti, pogotovo kad im se pridodaju komadi od kože smeđih nijansi.

Za lagane ljetne šetnje i neformalne prilike odlična će biti kombinacija kratkih sivih hlača i plave košulje. Uz neizostavne sunčane naočale odlično će izgledati jednostavan šešir i upečatljiv sat. A kako bi udobnost bila potpuna, tu su kožne natikače koje će savršeno odgovarati uz lanenu osnovu kombinacije.

Sunčane naočale Prada, Endi centar, 1800 kn; šešir, Camel Active, 329 kn; sat Diesel, Endi centar, 1229 kn; košulja, Camel Active, 569 kn; remen, Galileo, 278,47 kn; natikače Lasocki, CCC, 199 kn; kratke hlače, Timberland, 599 kn

Za poslovne sastanke najbolje će odgovarati smeđi tonovi. Duge hlače i košulja dugih rukava izgledat će profesionalno, a pritom će pružiti prozračnost koju je nemoguće postići pamučnim varijantama. Za potpuni izgled odličan će izbor biti lagane brodarice koje će uz sat s metalnom narukvicom outfitu dati potrebnu eleganciju.

Ručni sat Diesel, Endi centar, 1229 kn; sunčane naočale Ray-Ban, Ghetaldus optika, 1267 kn; košulja, GANT, 995 kn; sako, Benetton, 999 kn; igračka Pill toy, Mish – Mash, 70 kn; hlače, Galileo, 449,10 kn; mokasine Tommy Hilfiger, The Core, 999 kn; dezodorans Cedrat, L’Occitane, 152,60 kn; kožna narukvica Fossil, Krona, 350 kn

https://www.instagram.com/p/BkNmBHIAmzw/?taken-by=joeylondonstyle

https://www.instagram.com/p/BkAejDunh12/?taken-by=johanneshuebl

https://www.instagram.com/p/BjusQBpgD1f/?taken-by=marianodivaio

Foto: Shutterstock, Instagram i artikli iz magazina

INSPIRIRAJTE SE

Bezvremenska linija mirisa

Kratke hlače za njega

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići