Njegove božićne želje

Muškarci su praktični kad su darovi u pitanju, samo ih trebate saslušati

Ponekad se odabir božićnih darova za muškarce čini kao nemoguća misija. Razlog tome je što rijetko izričito iskazuju svoje želje. No ako ih pomnije saslušate, otkrit ćete što zapravo žele. Kako je Božić blizu i vremena je sve manje, donosimo inspiraciju s kojom ćete sigurno odabrati dar koji će biti pun pogodak. Na vama je samo da sastavite popis, a za ponudu će se pobrinuti City Center one!

Muškarci su uglavnom ljubitelji tehnologije. Pa ako raspolažete većim budžetom, odaberite praktično prijenosno računalo koje će obožavati koristiti. A ako već ima svog prijenosnog ljubimca, ruksak za njega bit će idealna nadopuna. Za ljubitelje gadgeta bluetooth zvučnik ili glazbene sunčane naočale bit će prava senzacija. A za klasičare pronađite idealan brijaći aparat koji će postati sastavni dio njegove dnevne rutine. Naravno, ako niste sigurni što njegovoj kolekciji nedostaje, poklon-bon bit će idealno rješenje!

Glazbene sunčane naočale Soprano, Se-Mark, 2199 kn; ruksak, Aldo, 590 kn; laptop Asus Zenbook, Sancta Domenica, 6665,56 kn; poklon-bon, City Center one, 200 kn; zvučnik JBL, INTERSPAR, 599,99 kn; brijaći aparat Philips, Elipso, 1499 kn

Praktični muškarci koji cijene klasiku i uživaju u dobroj kapljici posebno će cijeniti čaše za njegovo omiljeno piće. Čak i ako neće priznati, i muškarci se vole tetošiti. Baš zato nećete pogriješiti darujete li mu omiljeni parfem, toaletnu vodu ili kozmetički set u prigodnom pakiranju. Naravno, tu su i bezvremenski darovi poput pamučnog T-shirta koji će primjenu pronaći i u zimskim outfitima te decentnog, a zanimljivog sata koji će moći nositi u svim prigodama.

Miris s.Oliver Original EDT 30 ml, dm, 119,90 kn; poklon-bon, City Center one, 100 kn; blagdansko drvce – set za muškarce, L’Occitane, 99,90 kn;čaša, My House, 388 kn; majica Jordan, Buzz, 299 kn; sat Diesel, Krona, 1820 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz City one magazina

INSPIRIRAJTE SE

TOP KOZMETIKA ZA NJEGA

Darovi za klince i klinceze

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići