Njegujte preplanulu put

I nakon godišnjeg odmora

Blistava, osunčana koža odavno se smatra odrazom zdravlja i ljepote. Žene diljem svijeta prihvatile su privlačnost brončanog tena iako održavanje tog brončanog sjaja može biti izazov, naročito po povratku u svakodnevicu gdje nema plaže i mora. Ovdje na scenu stupaju ekstenderi za preplanulost, koji nude praktično rješenje za održavanje i poboljšanje preplanulosti. Proizvodi za održavanje preplanulog tena osmišljeni su da bi produžili trajanje preplanulog tena, a njihova ljepota je u tome što se mogu lako uključiti u svakodnevnu rutinu njege kože te na jednostavan način vaša koža može izgledati osunčano i zdravo tijekom ljetnih i ranih jesenskih mjeseci.

Melem, dm, 3,10 € (23,36 kn)

Filorga, Farmacia, 25,97 € (195,67 kn)

Sisley, Douglas, 158,00 € (1190,45 kn)

Preparati za produženje preplanulosti nude sigurniju alternativu sunčanju, a koži daju predivan zlatni sjaj koji traje i nakon povratka s godišnjeg odmora. No, uz one proizvode koji će koži tijela pružiti produženi vijek preplanulosti, važno je u svakodnevnu beauty rutinu uključiti i proizvode koji će koži lica podariti besprijekoran izgled i eliminirati sve one nepoželjne učinke sunčanja poput sitnih bora i osjećaja zatezanja kože.

L’erbolario, Mandis Pharm, 26,27 € (197,93 kn)

L’occitane, 99 € (745,92 kn)

Kiehl’s, 53 € (399,33 kn)

Uz masku za lice, koja ima umirujući učinak na kožu te uklanja neugodno crvenilo, koža dobiva i potrebnu vlažnost i svježinu. U beauty rutinu nije loše uključiti i kremu za posvjetljivanje koja će ukloniti sitne nepoželjne mrljice na koži, kao i hidratantna ulja što ujednačavaju ten i djeluju protiv svih onih nepravilnosti koje se pojavljuju nakon sunčanja. Sve su to naši vjerni saveznici koji će nam pomoći da naša koža bude zdrava i izgleda preplanulo i u rujnu.

Foto: Press

Beauty školica: Zaštita od sunca

Zaštitimo se od UV zraka!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići