Nose se poluprozirni komadi

Novo izdanje tila

Gotovo smo sigurni da su i vaši Instagram feedovi prepuni trendi žena u pripijenim haljinama koje kombiniraju til sa strateški pozicioniranim podstavama. Ako to i nije slučaj, teško da vam je promaknula fotografija Kendall Jenner u jednom takvom modelu koji je naglasio baš svaku liniju njenoga tijela i izazvao lavinu komentara. I nije to slučajnost, jer brojni stručnjaci za modu i trendove navode da će upravo komadi s tilom biti jedni od vodećih u novoj sezoni koja nam se bliži. Stoga smo izdvojili šest favorita u koje vrijedi uložiti želite li dočekati proljeće u trendi izdanju.

U slučaju da vas je zaobišla baš svaka objava koja uključuje jedan odjevni komad od tila, sigurni smo da ste u mislima stvorili sliku slojevitih suknji i haljina nalik onima koje viđamo na balerinama i dječjim kostimima. Srećom, ti komadi su i dalje rezervirani samo za posebne prigode. Novi ključni komadi til nose na uskom kroju koji prianja uz tijelo i dopušta provirivanje kože ispod sitnih rupica u tkanju. Osim toga, umjesto dječje razigranosti, učinak koji nastoje postići zapravo je seksepilan dojam i naglašena figura.

Pull&Bear, 15,99 € (120,48 kn)

Mango, 22,99 € (173,22 kn)

Iako ćete uskoro na vješalicama trgovina moći pronaći gotovo svaki odjevni komad izrađen od tila, haljine će ipak biti vodeći trend. Osobito uski i dulji modeli u kombinaciji crne boje i neutralnih tonova, koji se iz svjetlijih pretaču u tamnije, čineći dinamiku na ovom naizgled jednostavnom odjevnom komadu. Ipak, i obožavateljice boja i primjetnih uzoraka neće ostati „kratkih rukava“ jer će za sebe moći pronaći i varijante kraćeg kroja s primjetnim uzorcima u kombinaciji vibrantnih boja.

Bershka, 29,99 € (225,96 kn)

Desigual, 99,95 € (753,07 kn)

Popis komada od tila ne bi bio potpun bez romantičnih haljina koje, iako nisu pri vrhu liste trendova, izgledaju nevjerojatno dobro. Osim toga, izvrstan su odabir za dnevne kombinacije, osobito u danima kad ne želite u tolikoj mjeri staviti naglasak na figuru. Bez obzira na boju koju odaberete, maksi duljina idealna je za ove varijante jer se s lakoćom spaja i s visokim potpeticama, ali i mokasinama koje će i ovog proljeća biti jednako tražene.

Zara, 25,95 € (195,52 kn)

C&A, 39,99 € (301,30 kn)

Foto: Bershka, Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Rebraste haljine

Moderni vamp outfiti stvoreni za osvajanje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići