Rebraste haljine

Za stylish & casual outfite

Mnogobrojni sezonski noviteti često nas navedu na zaboravljanje bezvremenskih komada. Jedan od njih, u hladnijim sezonama, su i rebraste haljine koje, iako uvijek prisutne, nekako padaju u drugi plan kad je u pitanju odabir krojeva, tekstura i modela. To je, zapravo, velika šteta jer upravo zbog svoje jednostavnosti kriju izniman potencijal. Stoga, u potrazi za idealnom dnevnom haljinom, svakako u obzir uzmite i ovaj jednostavan komad s kojim ćete bez problema stvarati mnoštvo izvrsnih kombinacija.

Rebraste su haljine kao stvorene za naglašavanje ženstvenosti figure jer uglavnom dolaze u užim krojevima koji grle baš svaku oblinu. Međutim, to je i glavni razlog zašto brojne žene zaziru od ovog odjevnog komada ne uzimajući u obzir njihov potencijal nadogradnje, ali i uzdužno tkanje koje vizualno sužava figuru. Ne osjećate li se ugodno u užim krojevima, ovakva vam haljina može poslužiti kao baza oko koje ćete graditi slojeviti look. Bez obzira na to o kojoj je riječ, o varijanti s rukavima ili onoj bez, preko rebraste haljine uvijek možete prebaciti oversized sako koji će prikriti eventualne nedostatke i dati dimenziju kombinaciji. Osim toga, haljinama bez rukava uvijek možete dodati i predimenzioniranu košulju koju ćete prebaciti preko haljine i vezati u zanimljiv čvor.

Pull&Bear, 19,99 € (150,61 kn)

Vero Moda, Sportina, 26,48 € (199,50 kn)

Terranova, 12,99 € (97,87 kn)

Tipični primjerci rebrastih haljina dolaze u midi duljini, uskom kroju i s crew ovratnikom, no to ne znači da vam je na biranje ostala samo boja. Naprotiv, svake sezone na vješalicama trgovina osvanu neke nove varijante koje nerijetko kombiniraju i vodeće trendove sezone. Tako su ove sezone posebno popularni modeli s resicama i cut out detaljima koji pospješuju dojam izazovnosti kroja ove haljine. No, čak i ako nipošto ne želite uskočiti u uske modele, ne znači da u ponudi trgovina nećete pronaći savršen model za sebe. Forma opuštene košulje-haljine uz dodatak rebraste teksture odlična je opcija za svakodnevno nošenje, kako u casual kombinacijama tako i u onim poslovnima, pogotovo ako je spojite s čizmama do koljena s visokim potpeticama.

Bershka, 22,99 € (173,22 kn)

C&A, 49,99 € (376,65 kn)

Zara, 29,95 € (225,66 kn)

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

3 hit outfita nadahnutih Hailey Bieber

Vječno elegantni bež tonovi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići